FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // VIDEO Cristi Bălgrădean, reacție deplasată după eșecul cu Dinamo: „Dacă spuneai asta, te înjuram!”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 09:11

FCSB a pierdut derby-ul cu Dinamo, 1-2, și continuă seria neagră din 2020, având doar un punct în primele trei meciuri.

La finalul meciului, portarul Cristi Bălgrădean a vorbit despre faptul că echipa roș-albastră a luat doar un punct din trei meciuri și a avut o reacție deplasată.

Cronica meciului Dinamo - FCSB 2-1

Dacă îmi spuneai că după trei etape luăm un singur punct, atunci te înjuram! Aşa am început şi anul trecut. Nu ştiu ce să mai zic. Am avut şansă şi cu Clinceni şi nu am bătut-o. Mai avem un joc în sezonul regulat și după se va trage linie. Vom vedea cu câte puncte vom putea intra în playoff. Nu cred că ne mai putem permite încă un pas greşit şi cu Chindia”, a spus „Pufi” după meci.

Cristi Bălgrădean: „Nu meritam foarte multe!”

Ulterior, portarul a analizat și prestația echipei sale în meciul contra marii rivale. 

„Concluzia este că noi am pierdut şi nu trebuia! Ne-am pregătit bine. Dar, de fapt, după aspectul jocului nu cred că meritam foarte multe. Doar că ne-a dezechilibrat acea eliminare a lui Cristea pe finalul primei reprize”, a adăugat portarul. 

+27 FOTO

„Nu cred că Gigi Becali va lăsa clubul. A investit foarte mulţi bani şi nu cred că îl va lăsa” 
Cristi Bălgrădean

Citește și: 

Gigi Becali a trecut la represalii după eșecul din Derby: „Circar! Nu mai prinde echipa! Trebuie să-i transmit ceva și lui Vintilă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
zagna
zagna  •  17 Februarie 2020, 14:33

Pufi, cum ai stat si cum ai aranjat zidul la primul gol ? Sau ti-ai amintit ca esti "catelus" ?

cneius
cneius  •  17 Februarie 2020, 13:59

"reacție deplasată" ?????????????????????????????????????????????

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Februarie 2020, 12:18
Postat de Alexandru Chis pe 17 Februarie 2020, 10:44

Daca o sa "aperi muste", precum mingea la primul gol dinamovist, cu siguranta ca in play off sa faceti numai "pui de pulaza", tu, marile "vedete" de zeci de milioane ale habarnistului patron-antrenor Becali si antrenorul lui "peste", Vintila!

N-aveți ce să-i reproșați lui Bălgrădean după meciul de aseară. Golurile au fost imparabile, iar intervenția decisivă în fața lui Sorescu( urmată de cea a lui Soiledis) a făcut ca meciul să nu se încheie mai devreme.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează