LIGA 1  ·  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță se ia de arbitraj: „Ei sunt Dumnezei, iar noi ne ofticăm degeaba!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2020 21:21

DINAMO - FCSB 2-1 // Ionuț Negoiță, finanțatorul „câinilor”, a oferit declarații la sfârșitul derby-ului. El s-a luat de arbitrajul din această seară al brigăzii conduse de Horațiu Feșnic. 

„Nu am fost la meci. Jucătorii și staff-ul trebuie felicitați. A fost o partidă așa cum ar trebui să fie toate, cu miză, cu determinare. Pentru mine, e o mare dezamăgire, pentru că am avut lot de play-off. Nu înțeleg de ce am ratat acest obiectiv.

Cred că a fost un cumul de factori. Specialiștii ce spun, când dai 6 minute prelungiri și te duci la 10 minute? E de discutat. E o întrebare pe care eu mi-o pun. În plus, s-a stricat climatul în vestiar în perioada trecută, arbitrii ne-au ciupit destul de mult. Ei sunt Dumnezei, iar noi niște oameni care băgăm bani. Ne ofticăm, ne supărăm și ne agităm degeaba”, a declarat Negoiță la GSP Live.

Negoiță face referire la finalul primei reprize, când Florin Tănase a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de Horațiu Feșnic în al optulea minut de prelungire al primei părți. Brigada de arbitri indicase inițial 6 minute de joc suplimentar, din cauza accidentării sârbului Perovic. 

Dinamo - FCSB 2-1 // Ionuț Negoiță: „Au fost reprezentanți la meci”

Șeful din „Ștefan cel Mare” a vorbit și despre stadiul în care se află cu vânzarea clubului: „Așteptăm, momentan văd că suporterii s-au mobilizat, suntem destul de aproape să obținem suma pentru licență, ceea ce este foarte important. Sper să se materializeze și într-un transfer către un proprietar. Au fost ceva reprezentanți la meci. Ei s-au interesat de Dinamo pe filiera Claudiu Florică”.

Ionuț Negoiță a fost întrebat și despe videoclipul apărut în spațiul public cu Mihai Stoica înjurându-i pe roș-albi: „Ce să spun eu? Nu aș fi de acord cu așa ceva, dacă s-ar întâmpla în cadrul clubului meu. Nu pot fi de acord cu lucruri reprobabile, derapaje. Trebuie să fim civilizați, chiar dacă există o rivalitate. Dar, la ce să ne așteptăm?”.

Contre între suporteri înainte de startul meciului. Stewarzii obligaţi să intervină în forţă

citește și:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (41)
maccsero  •  17 Februarie 2020, 17:59

În Groapă vine un arab, șeic e, mândru și nabab, în gură strânge un chebab, cu dreapta trage de prohab, încrâncenat precum Ahab, când Mobi l-a băgat la jgheab.

tipsy  •  17 Februarie 2020, 14:46

Du'te ba de aici, trebuie sa iti plateasca suporterii angajatii, nu ti-e rusine sa mai deschizi gura?

jabs  •  17 Februarie 2020, 12:19

Tu mai ai curaj sa vorbesti ??? Patetic.

Vezi toate comentariile (41 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1