FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB. VIDEO Ca în vremurile bune! Atmosfera creată de suporterii roș-albaștrilor înainte de Derby de România

Suporterii din Peluza Nord au făcut spectacol la Berceni, înainte de FCSB - Dinamo +18   FOTO
Suporterii din Peluza Nord au făcut spectacol la Berceni, înainte de FCSB - Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 18:24 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 01:30

Peluza Nord, facțiunea de ultrași care încurajează FCSB, a făcut spectacol înaintea derby-ului cu marea rivală Dinamo .

Ultrașii din „Nord”, aproximativ 150 la număr, au venit la baza din Berceni pentru a le transmite un ultim mesaj favoriților înainte ca aceștia să plece cu autocarul spre stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare. Cu torțe, steaguri și „japoneze”, suporterii au creat o atmosferă specială pentru jucătorii lui Toni Petrea. 

N-au lipsit nici trivialitățile la adresa lui Dinamo, fanii și jucătorii „câinilor” fiind ironizați de cântecele galeriei roș-albastre. La Berceni și-au făcut apariția și mașini ale Jandarmeriei, forțele de ordine cerându-le ultrașilor rebeli să respecte normele de distanțare fizică.

PCH: „Să le arătăm tuturor ce înseamnă Dinamo”

La polul opus, suporterii dinamoviști și-au dat întâlnire la ora 19:00,  pe Bulevardul „Barbu Văcărescu”. Nu au luat însă contact cu jucătorii, care au fost aduși cu autocarul juniorilor și introduși în stadion prin șoseaua Ștefan cel Mare. 

Pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, principala voce a fanilor dinamoviști în ultima perioadă, ultrașii au publicat un videoclip mobilizator, alături de mesajul: „Să le arătăm tuturor CINE SUNTEM și CE ÎNSEAMNĂ DINAMO!”. 

GATA DE LUPTĂ!

Să le arătăm tuturor CINE SUNTEM și CE ÎNSEAMNĂ DINAMO! www.programddb.ro

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 3 februarie 2021

FCSB, 6 ani fără victorie pe terenul lui Dinamo în Liga 1 

În ultimul sezon fără play-off și play-out, cel din 2014/15, FCSB obținea ultima victorie pe terenul dinamoviștilor în competiția internă. „Roș-albaștrii” au învins cu 3-1 în meciul disputat pe Arena Națională, iar trupa antrenată în acel moment de Constantin Gâlcă a obținut tripla internă la finalul sezonului: Liga 1, Cupa României și defuncta Cupă a Ligii.

Citește și alte știri despre Derby de România:

Gigi Becali îl vrea pe Cristi Borcea la Dinamo: „Vreau să mă bat din nou cu el, nu mai e aceeași adrenalină!”

Dinamo - FCSB. Cornel Dinu ia peste picior doi jucători ai liderului: „Sunt de planton!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (120)
mario78a
mario78a  •  04 Februarie 2021, 09:10

Sa vina cupa , sa vina cupa in BERCENI. Multumim patroane ai adus BERCENIUL pe harta fotbalului ,,ieuropean" , la anul mergem in ,,sampion lig"

forummerr
forummerr  •  04 Februarie 2021, 00:09

Wow, 100 de insi , mega atmosfera in in comuna Berceni :))))). "Ultrasi", cica. Pai Faci Ce Spune Becali n-are 3 ultrasi in total. P.S. care Peluza Nord? 3/4 din fosta Peluza Nord e la Sud, alaturi de Steaua. Sau ne facem ca 30 din skins *** *** berceni si 10 din Colentina inseamna Peluza Nord doar de dragul fcfcsbistilor, sa creada ca au si ei galerie? N-au, oricat s-ar strofoca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  03 Februarie 2021, 21:57

150 DE SUPORTERI ! PAI CAM ASTIA SUNT TOTI SUPORTERII ECHIPEI FANTOMA FECESEBEAUA .

Vezi toate comentariile (120)
Comentează