LIGA 1  ·  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Controversă după penalty-ul transformat de Tănase: „De ce nu fluieri după 6 minute?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2020 16:36

Dinamo și FCSB se întâlnesc astăzi, de la 20:00, în primul derby al anului. Lucian Goian, fostul fundaș central al „câinilor”, contestă golul de 1-1 marcat de Florin Tănase în prelungiri. 

Florin Tănase a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de Horațiu Feșnic în al optulea minut de prelungire al primei părți. Brigada de arbitri indicase 6 minute de joc suplimentar, din cauza accidentării sârbului Perovic. 

Dinamo - FCSB, controversă la golul lui Tănase

„A fost un joc echilibrat până la marcarea golului. Din păcate a venit acel gol la ultima fază. Părerea mea este că au fost arătate 6 minute de prelungire, iar penalty-ul a fost dat în minutul cu numărul 8. Din câte îmi amintesc eu, jocul nu mai fusese oprit foarte mult timp. După minutul 45, nu au mai fost întreruperi. Dacă arăți 6 minute de prelungiri, după 6 minute trebuie să fluieri. Foarte rar se dau atâtea minute, doar în campionatele cu VAR”, a declarat Goian la GSP Live. 

„Se pot acorda prelungiri la prelungiri dacă e cazul, dacă se petreceau alte evenimente care cereau acest lucru. Cronometrul lui a funcționat, noi nu am fost foarte atenți la ce s-a petrecut” 
- Adrian Porumboiu

Vezi și: Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (16)
Eugen Qy  •  17 Februarie 2020, 10:23
Postat de alex_x pe 16 Februarie 2020, 23:00

Numai în România 6 este egal cu 8.nicaieri altundeva pe planeta asta nu se face asa ceva. Ma întreb dacă arata 8 minute de prelungiri.... Fluiera oare după 6?

Poate nu ai vazut STEAUA-Fiorentina de la Bucuresti când dupa 4 minute de la PRELUNGIREA PRELUNGIRILOR meciului respectiv, arbitrul a acordat Gol pt Fiorentina ! Ori in Vasco da Gama-Universidad Rosario când s-au dictat 7 minute de prelungire si aia (brazilienii) au egalat dupa 18 minute peste cele aratate de arbitrii !!!

Eugen Qy  •  17 Februarie 2020, 10:16
Postat de regalistul pe 17 Februarie 2020, 09:24

Acest sfeșnic nu e la primele dovezi de incorectitudine. A mai trântit și alte meciuri, cu interes bine înțeles.

Stii cumva UNDE e U (niversitatea) Babes-Bolay ? Nu cumva la Cluj-Napoca ? Dar CFR-ul din Cluj, nu e si el la Cluj-Napoca ? DECI? Logic si pe undeva FIRESC, sa arbitreze pentru visiniii "Clujeni (ca nu pot sa le spun si napocani (N.B.) ***!!!

Eugen Qy  •  17 Februarie 2020, 10:08
Postat de Dani Jurca pe 17 Februarie 2020, 08:22

Zi mersi că v-o dat penalty în minutul 8 din cele 6 minute de prelungire...plus că v-a iertat de o grămadă de cartonașe galbene că nu l-ați nenorocit pe săracul Fabbrini cat l-ați faultat...in schimb, la fiecare intrare a dinamovistilor, imediat scotea cartonașul galben...plus că Becali îl laudă înainte de meci pe d-nul Feșnic....sau arbitrajul e corect doar când bate clona oierului?

Când Fiorentina a egalat cu 4 minute dupa timpul regulamentar, nu ai mai zis NIMIC ! Acum când din cele 6 minute de prelungire in 4 s-a stat, datorita accidentarii aluia, deci s-au jucat doar 2minute, zici ca s-a terminat ! CINE sa te mai inteleaga ???

Vezi toate comentariile (16 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1