FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Dănuț Lupu, reacție vehementă înainte de Derby de România : „Ăștia n-aveau voie pe stadion!””

Articol de - Publicat joi, 13 februarie 2020 16:20

Înainte de Derby de România, Dănuș Lupu, fost jucător și oficial la Dinamo, a criticat situația de la echipa alb-roșie și nu crede în salvarea clubului.

Dinamoviștii se bucură de Derby-ul de România, fiindcă imediat după etapa de la Mediaș îi așteaptă al treilea sezon consecutiv de play-out. A devenit o obișnuință pentru gruparea din Ștefan cel Mare, dar „câinii” își fac curaj să nu dispere, visând, mizând și pe un parcurs victorios în Cupa României

„Străinii sunt interesați doar de salariu”

Glorie a roș-albilor, fost căpitan în „haită”, fost oficial al clubului, Dănuț Lupu este consternat de situația la zi a echipei. 

„Dacă-i întrebi pe cei de acum «Ce înseamnă Dinamo?», se uită la tine și nu pricep ce spui. Habar n-au de istorie, de spirit. Străinii, care au ajuns majoritari, nu sunt interesați de Dinamo, ci de ziua de salariu, cât merge, să intre! Dacă acest club își păstra juniorii pe care i-a format în ultimii 5 ani, când a bifat fel de fel de finale, n-avea cum să nu prindă locul 6 măcar, în niciun caz nu ar fi fost pe 9. 

Dar niciun antrenor n-a avut răbdare, iar managementul a fost dezastruos, să vândă orice, oricui, să mai facă rost de bani de salarii. Sincer, fotbaliștii de acum de la Dinamo nici în stadion n-ar fi trebuit să aibă voie să intre! Darămite în lotul lărgit! Sunt vai de ei, nici nu poți să-i critici", a comentat fostul decar pentru Gazeta Sporturilor.

„Zece procente, acțiunile date suporterilor, sunt praf în ochi, nu înseamnă nimic, fanii nu vor avea nicio putere. E între ei, acolo, se învârt în jurul cozii. Păi, ce, pe baza unui calcul, dacă vine cineva cu jumătate de milion de euro, primește 50 la sută?!"
Dănuț Lupu

„Nu suntem în «O mie și una de nopți»”

Dănuț vede o urmă de speranță pentru partida de duminică: "Fiind derby, poate apărea orgoliul. Se poate întâmpla orice la un astfel de meci, nici FCSB nu are trupă de zmei. Deși mi-e greu să cred că Dinamo poate produce o megasurpriză și să învingă. Chestia e că nu mi-e indiferentă situația de acum. OK, principalul vinovat ar fi domnul Negoiță, care s-a înconjurat de neprofesioniști, iar prin ceea ce a făcut nu a ajutat Dinamo. Poate că și noi, fostele glorii, suntem de vină, că nu ne-am implicat, însă nici nu ne-au lăsat. Eu nu văd nicio ieșire din situația asta. Bălănescu nu e interesat de nimic sau dacă e, face doar rău! Sunt aduși purtători de tricouri, nici măcar jucători. Ce șeici să vină?! Păi, ce, suntem în «O mie și una de nopți»?! 

Domnul Negoiță nici nu are ce vinde, în afara locului din Liga 1 și a celor 22 de jucători slabi".

„Ambele asociații ale suporterilor au încercat să mă atragă în proiectul lor, a rămas să ne vedem, eram dispus să discut, apoi nu m-a mai sunat nimeni"
Dănuț Lupu

9străini are Dinamo în lot: Piscitelli, Kostrna, Skovasja, Puljici, Mrzljak, N'Diaye, Perovici, Fabbrini și Montini. Plus antrenor cehul Uhrin

1,3puncte pe meci este media punctelor câștigate de "câini" în acest sezon

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și: 

Au venit banii la Dinamo înainte de Derby de România! Fanii DDB au virat încă 300.000 de lei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
idi53
idi53  •  13 Februarie 2020, 19:53

Foarte adevarat ceea ce spune Danut Lupu!Dintre jucatorii de azi a lui Dinamo ,nu stiu cati cunosc spiritul dinamovist,cati joaca pt onoarea clubului ,cati cunosc istoria lui DINAMO!

parpalache
parpalache  •  13 Februarie 2020, 19:40
Postat de albalbastru72 pe 13 Februarie 2020, 19:34

Apostole,ori estiprost ori estiprost.N-auzi ma ca nu se zice ,,derby de Romania''?Ia DEX-ul si vezi la ce se spune derby.Nu te obliga nimeni sa scrii,dar daca o faci macar respecta niste reguli sau fa-te mai bine tractorist si scapi de stress.

E derby-ul Bucurestilor!Deocamdata nu mai avem un oras care sa aiba doua echipe in liga 1 si prin urmare e ...unicul DERBY!Totusi ar suna a bascalie sa-i zica..."El Clasico"!

zorrozabal
zorrozabal  •  13 Februarie 2020, 19:35

Mai si vorbeste?Pe timpul lui era un fotbal mai relaxat,nu era concurenta de acum!Nu se jucau meciuri in decembrie si in februarie,nu erau atatia straini,dintre care cel putin africanii au un fizic incomparabil mai bun ca autohtonii!Si nu era GIGI SPORT,nu era GSP,unde "fostele glorii"sa faca numai"observatii acide"!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează