FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV A îmbrăcat tricoul ambelor rivale, iar acum și-a ales favorita pentru derby: „Presiunea e mai mare pe ei”

Foto: Alex Păcurar
Foto: Alex Păcurar

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 14:52 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 15:19

Un nou episod din derby de România se dispută în această seară de la 20:30, pe Arena Națională. Alex Păcurar (41 de ani) consideră că miza este mai mare pentru FCSB în jocul cu Dinamo.

De asemenea, fostul jucător consideră că pentru Ovidiu Burcă derby-ul cu FCSB poate fi decisiv în privința postului său la club.

Au dat de urma carului de transmisie » Ce măsură au luat autoritățile din județele Buzău și Brăila după intervenția FRF
OȚELUL - CSU CRAIOVA
Au dat de urma carului de transmisie » Ce măsură au luat autoritățile din județele Buzău și Brăila după intervenția FRF

Alex Păcurar: „Presiunea este mai mare pentru FCSB”

„În mod normal, FCSB pleacă favorită, dar în astfel de derby-uri se poate întâmpla orice, se echilibrează forțele. Totuși, aș miza pe FCSB datorită calității lotului și a celei individuale pe care o au jucătorii. Acum cred că presiunea e mai mare la FCSB pentru că se bat la titlu! Echipele sunt la poli opuși, iar Dinamo se gândește doar la evitarea retrogradării în momentul de față.

E greu pentru Ovidiu! Când n-ai rezultate, primul care răspunde e antrenorul. În situații delicate, antrenorul e cel care plătește! Acum nu știu ce planuri are conducerea lui Dinamo cu el”, explică pentru GSP.ro Alex Păcurar.

Am prins derby-uri de tot felul și-n București, și la Cluj. E o miză mare pentru ambele cluburi! Presiunea cea mai mare când jucam eu a fost la Steaua (n.r. FCSB). Și la Dinamo aveam un vestiar greu, cu nume mari, iar presiunea era mare pentru mine venind din Liga a 2-a.
- Alex Păcurar, fost jucător

Păcurar este de părere că Florinel Coman poate face diferența în jocul din această seară.

„Îmi place Florinel Coman! În ultimele luni a evoluat enorm, e mai matur, are o atitudine mai bună. E și mult mai inspirat în fața porții, face faza defensivă și cel mai important este că n-am mai avut probleme medicale severe”,  a mai adăugat fostul jucător.

26de meciuri are Alex Păcurar la Dinamo pentru care a punctat de 6 ori, în timp ce pentru FCSB a prins doar 6 jocuri și a punctat o singură dată

Citește și alte știri:

De ce nu se trage acoperișul la Arena Națională + Care e starea gazonului înainte de Dinamo - FCSB

Florentin Pera, concluzii după Trofeul Carpați » Ce jucătoare a lăsat în afara lotului + Cristina Neagu este incertă pentru Campionatul Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează