LIGA 1  ·  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Dusan Uhrin a răbufnit la adresa unui fost elev: „Dacă vrei să pleci, du-te! Toată lumea mă vorbește pe la spate”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 11:45

Dinamo și FCSB se înfruntă duminică, de la 20:00, în primul derby din 2020. Dusan Uhrin Jr. a fost scos din sărite de afirmațiile lui Laurențiu Corbu (25 de ani), fundașul cedat de „câini” la Chindia Târgoviște.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Laurențiu Corbu a criticat modul în care Dusan Uhrin l-a tratat în această iarnă: „Probabil au fost alegerile lui Dusan Uhrin și ale conducerii, dar măcar puteau fi bărbați, ceea ce n-au fost, și să îmi zică înainte sau imediat după cantonament că n-au nevoie de mine. Să nu mă țină până mă prind eu că nu mai sunt dorit și să plec unde oi vedea cu ochii”.

Dusan Uhrin: „Trebuie să existe penaltități”

Replica lui Dusan Uhrin a venit în timpul conferinței de presă premergătoare derby-ului cu FCSB.

„Toată lumea vorbeşte pe la spatele meu. Când m-am întâlnit ultima dată cu el mi-a spus «mulţumesc frumos, domnule antrenor». Dacă vrei să pleci, du-te. Iar declaraţiile pe care le-a dat după sunt pur şi simplu în stilul jucătorilor de aici. În mod normal ar fi trebuit un paragraf în contract în care să se spună că dacă vorbeşti despre club, timp de doi ani, să suporţi penalităţi. Astea sunt regulile în Cehia. Este strict problema lui”, a declarat Uhrin într-o conferință de presă. 

Vezi și: Din ce face bani noul iubit al Andreei Bălan. E putred de bogat
Libertatea
Comentarii (16)
popescu222  •  15 Februarie 2020, 06:13
Postat de Nello Milano pe 14 Februarie 2020, 17:17

UHRIN ORI ARE INTERESE IN PRIVINTA UNOR NULITATI PE CARE LE FOLOSEȘTE CONSTANT SI EXASPERANT IN PRIMUL 11 CHIAR DACA ACEȘTIA NU AU VALOARE DE LIGA 1 GEN MIHAIU ( NULITATE ABSOLUTA ) MOLDOVEANU ,RAUTA ETC , ORI E DUS RAU.VEZI CUM A GESTIONAT ULTIMUL MECI SI PE CEL DE LA SEPSI ( IDENTICE CA DESFĂȘURARE SI SCOR ) ATUNCI ORI ...JOCI PE REZULTAT ...ORI EȘTI TRACTORIST !( SA MA IERTE TRACTORIȘTII SUNT OAMENI DE ISPRAVA ) .PAREREA MEA CA OMUL E RUPT DE REALUTATE SI SE CREDE ALTCEVA,ASTA CA SI RASPUNS DE CE NU A PERFORMAT PANA LA ACEASTA VARSTA.

Mihaiu are potential foarte mare, iar Rauta e la orice ora peste Filip. Nu zic ca cehul n-are fixatiile lui, dar exemplele pe care le dai sunt gresite (mai putin Moldoveanu - dar cehul pare ca s-a lamurit in sfarsit in privinta lui).

creeperno999  •  14 Februarie 2020, 22:48

Bv uhrin

Costel Pisleaga  •  14 Februarie 2020, 20:13

uhrin , balanescu , prunea si danciulescu DEMISIA !!!!!

Vezi toate comentariile (16 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Cupa României
FCSB - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Manchester City - Newcastle
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Genoa - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Getafe - Villareal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Brighton - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Parma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Sampdoria
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
23:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Espanyol
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1