FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Dusan Uhrin știe unde să-și lovească adversara: „Nimic nu mai contează în derby”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 11:26

Dinamo și FCSB se înfruntă duminică, de la 20:00, în primul derby din 2020. Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) a identificat punctele slabe ale rivalei.

„Toată lumea este pregătită, mai puţin Montini, care este accidentat, şi Neicuţescu. FCSB are jucători foarte buni în atac, dar are şi probleme în apărare şi sper să fim mai buni pe teren, să luptăm şi să dăm tot ce avem mai bun. Ei au trei jucători buni în atac, rapizi: pe Man, Coman și Tănase, dar şi noi avem fotbalişti pe măsură.  Într-un derby nu există nicio favorită, nu contează dacă una dintre echipe este prima iar cealaltă ultima”, a declarat Dusan Uhrin într-o conferință de presă. 

Dinamo - FCSB, cu peste 30.000 de fani în tribune

„Toată lumea ştie ce înseamnă acest meci. Este un derby, ştiu că va veni multă lume la meci, peste 30.000 de oameni. La acest meci, normal nu ai nevoie de niciun fel de motivaţie, pentru că singura motivaţie este că vin atâţia oameni la stadion şi trebuie să arătăm tot ce avem mai bun. 

În primul rând se porneşte de la 0-0. Nimeni nu ştie cine va câştiga. Va fi un meci dificil, dar nu vreau să vorbesc despre victorie pentru că asta îmi doresc de fiecare dată. De asta îmi fac treaba, să câştig, nu să pierd”, a spus Uhrin. 

VIDEO // Matchpreview Dinamo - FCSB

Vezi și:

DINAMO - FCSB // Coșmarul lui Gigi: se repetă derby-ul în play-out? Scenariul în care „câinilor” li s-ar putea alătura și FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  15 Februarie 2020, 02:25

Fiti ´caini pana la moarte´ succes, Forta Dinamo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează