FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-3

VIDEO + FOTO A fost instrucție în „Ștefan cel Mare” » Dinamo - FCSB 0-9 la general în acest sezon!

Dinamo - FCSB / Liga 1, etapa 23, LIVE pe GSP +27   FOTO
Dinamo - FCSB / Liga 1, etapa 23, LIVE pe GSP

Articol de , - Publicat duminica, 30 ianuarie 2022 22:04 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2022 22:04

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 3-0. Este a doua corecție aplicată rivalilor în actuala stagiune, după 6-0 în tur.

Octavian Popescu și Ianis Stoica au marcat împotriva lui Dinamo. FCSB continuă lupta pentru titlu, ”câinii” scapă ușor așa, cu un om eliminat încă din prima repriză

„Copii și copilării” » Cronica meciului Dinamo - FCSB 0-3

Un derby în care Dinamo nu mai e Dinamo și FCSB nu mai e Steaua. Și nici derby-ul nu mai e așa cum era odată, echilibrul durează foarte puțin. Oaspeții înscriu în al doilea minut, când Dumiter îi potrivește mingea lui Octavian Popescu și mijlocașul ofensiv pe care Becali îl privește ca pe o comoară trimite balonul perfect în colțul lung.

Apelul dinamoviștilor înainte de derby: „E pentru prima oară în istoria clubului când miza e salvarea de la retrogradare”
dinamo - fcsb
Apelul dinamoviștilor înainte de derby: „E pentru prima oară în istoria clubului când miza e salvarea de la retrogradare”

Popescu e un specialist al unor astfel de faze și un actor perfect pentru filme bune de trimis unor directori sportivi. El ar mai avea nevoie și de goluri de serviciu ca să fie vândut pe zecile de milioane de euro pe care le visează Becali. Comoara lui Gigi are numai zece goluri în 51 de partide bifate în campionat.

Dinamo - FCSB 0-3: recitalul „perelelor” lui Gigi Becali 

Dinamo se redresează după gol într-un 4-4-1 pe care îl folosesc toți cei care rămân cu un om în minus. Jocul este, în mod surprinzător, echilibrat, nu se schimbă cu mult după ce Răuță este eliminat. Faptul că un mijlocaș defensiv mediocru, pe care roș-albii l-au recrutat în condiții de criză, a devenit un căpitan, subliniază criza în care se află "câinii".

Coman ratează câteva ocazii. Vedeta pe care o promova Becali s-a transformat într-un jucător de rezervă bun să surprindă adversarii. Florinel merge pe 24 de ani și nu a mai înscris din iulie 2021. Nu a fost vândut la timp, a mai avut și accidentări și i s-a ciobit cota pe care patronul i-o stabilise.

Marchează FCSB chiar și așa, dau goluri Ianis Stoica și Oaidă. Reușitele lor bifează un scor corect, o diferență normală care ajunge la 0-3. Becali are bani, are fotbaliști tineri mai buni. DDB rămâne cu speranța că Dinamo e un club care poate să fie salvat. Zecile de transferuri i-au bulversat pe suporteri, zecile de înfrângeri îi dau peste cap și mai tare! 

Cum arată clasamentul Ligii 1, după Dinamo - FCSB 0-3

FCSB obține a 15 victorie stagională, în 23 de runde, și ajunge la 51 de puncte. Distanța până la liderul CFR Cluj este de 7 puncte, dar campioana are un meci în minus, mâine, cu FC Botoșani. Dinamo pierde al 4-lea meci consecutiv și rămâne penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte.

FINAL» Dinamo - FCSB 0-3

Dinamo - FCSB » Echipele de start

Dinamo: Figueiredo - Buleică, Patriche, Ehmann, Tomozei - Al. Răuță, Balthazar - Bordușanu, C. Matei, Torje - Ivankovski 
Rezerve: Chesneau - R. Grigore, Jonavovici, A. Ivanov, A. Radu, Amzar, G. Crețu, A. Bani, J. Rodriguez 
Antrenor: Flavius Stoican

Conflict în tribune, în timp ce Octavian Popescu oferea pe teren „specialitatea casei” » De la ce a pornit totul
Dinamo - FCSB
Conflict în tribune, în timp ce Octavian Popescu oferea pe teren „specialitatea casei” » De la ce a pornit totul

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - D. Olaru, Oaidă, Fl. Tănase - Cordea, Dumiter, Oct. Popescu 
Rezerve: Târnovanu - Miron, Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Perianu, Keșeru 
Antrenor: Toni Petrea

  • Ora 18:15: Autocarul celor de la FCSB a ajuns la stadion!
Complexul FCSB » Ce-i sperie pe dinamoviștii în care Stoican își pune speranțele pentru Derby
DINAMO - FCSB
Complexul FCSB » Ce-i sperie pe dinamoviștii în care Stoican își pune speranțele pentru Derby

Vreau să facem un joc bun, să ne ridicăm la nivelul așteptat de fani. Nu va fi ușor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuși. 

Să fiți convinși că celor de la FCSB nu le va fi ușor, chiar dacă oamenii din fotbal îi dau favoriți. Și cum? Și cu glume. Față de meciul trecut, mai sunt în echipă doar Torje și Răuță. Iar acel meci a fost pierdut cu un om în minus. Până la eliminare a fost un joc echilibrat. 

Acum va fi un alt meci. Să nu creadă că mâine vin să joace pe gleznuțe. Va fi un meci bărbătesc. Mă gândesc că putem bate FCSB, chiar dacă e favorită

Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Ne așteaptă o partidă foarte grea. Poate chiar mai grea decât cea cu CFR Cluj. O să vin cu câteva argumente. În primul rând, e un derby și va rămâne un derby, indiferent de poziția din clasament. 

Dinamo este o echipă supermotivată, care își dorește să evite retrogradarea. Joacă în fața propriilor suporteri, pe un teren care nu ne va avantaja. Noi trebuie să fim foarte concentrați, să nu le dăm posibilitatea să pună probleme. Nu trebuie să tratăm cu lejeritate jocul. La ora jocului cu noi vor fi foarte motivați!

Toni Petrea, antrenor FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mircea Rednic își cere banii de la Dinamo! Ce sumă vrea + ce spune conducerea „câinilor”

Botoșani l-a vândut pe Ongenda! Cu cine a semnat + ce sumă a încasat Iftime

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (486)
misterverde
misterverde  •  31 Ianuarie 2022, 16:31
Postat de zorrozabal pe 31 Ianuarie 2022, 12:49

E la mintea cocosului ca daca bulgarul a fost lovit in tampla- iar Olaru a fost pansat in crestet-Olaru a fost cel care a sarit al doilea si a faultat!Dar atata timp cat Deaconu„omu”lui Becali e vice la CCA, iar GIGISPORT1 e complice...

Da da.. arbitrii sunt. De vina ... :))) Forță Stoicaneti:)))

misterverde
misterverde  •  31 Ianuarie 2022, 16:29

Miauuuu miauuu..Mimao a retrogradat de anul trecut :)) sau ați uitat .. la ce lot și ce antrenor aveți .. va bateți pentru locul 6 .. in liga a 2 a.. :)))

zorrozabal
zorrozabal  •  31 Ianuarie 2022, 12:49

E la mintea cocosului ca daca bulgarul a fost lovit in tampla- iar Olaru a fost pansat in crestet-Olaru a fost cel care a sarit al doilea si a faultat!Dar atata timp cat Deaconu„omu”lui Becali e vice la CCA, iar GIGISPORT1 e complice...

Vezi toate comentariile (486)
Comentează