FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

DINAMO - FCSB // Florin Tănase și-a ironizat rivalii: „Doar Dinamo București e în play-out an de an”

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2020 10:17

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la 20:00. Florin Tănase, căpitanul oaspeților, a prefațat partida.

„Am jucat foarte slab cu Clinceni, sunt sigur că nu se va mai întâmpla și cu Dinamo. Nu cred că ar trebui să ratăm iar șansa de a ne apropia de CFR Cluj. Nu aș fi mulțumit cu un punct contra lui Dinamo. Ești mult mai motivat înaintea unui astfel de meci, se vorbește toată săptămâna despre asta. E altceva, o atmosferă aparte. Nu pot să zic că îmi pare bine sau nu că Dinamo nu e în play-ff. Pentru fotbal erau încă două derby-uri, ar fi fost frumos”, a declarat Tănase într-o conferință de presă.

Dinamo - FCSB // Tănase și-a ironizat rivalii

Întrebat despre faptul că dinamoviștii văd într-o posibilă victorie cu FCSB consolarea pentru încă un sezon slab, Tănase a replicat: „Ei asta spun de câțiva ani.Pentru noi ar fi 3 puncte foarte importante care ne-ar apropia de primul loc. Ne-ar da speranțe pentru titlu”.

Dinamo va purta un echipament special, inscripționat cu mesajul „Doar Dinamo București” și cu data meciului FCSB - Manchester City, când fanii dinamoviștii au afișat o coregrafie pe Arena Națională. Tănase a avut un răpuns acid: „Nu mă deranjează înțepăturile. Doar Dinamo București joacă în play-out în fiecare an”.

Vezi și:

Derby cu casa închisă! Recordul pe care îl vor bate fanii formației lui Becali și suma impresionantă strânsă de „câini”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  15 Februarie 2020, 21:38

cine este florin tanase? varu' lui salam, sau cine ? ca pe teren, e mai slab ca un actor de 2 bani, dar ,arbitrii cumparati de cioban cu branza, uita ca pentru simulare se da galben !

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  15 Februarie 2020, 16:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Puppy, ce e gresit? Nu sunteti de 3 ani in play OUT OUT OUT? Sunteti jenanti, iar tu esti regele lor.

103798407052226
 •  15 Februarie 2020, 13:33

sa ironizezi dinamovistii....suna a pleonasm !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează