FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB U19 - DINAMO U19 2-5

EXCLUSIV Cine e „Dayro”, dinamovistul care și-a distrus azi rivala FCSB chiar pe terenul acesteia: 5 goluri într-o repriză!

Dinu Constantin / Sursă foto: Facebook@ FC Dinamo
Dinu Constantin / Sursă foto: Facebook@ FC Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 17:17 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 13:35

Dinamo U19 i-a administrat, duminică, o înfrângere usturătoare rivalei FCSB, într-o partidă din Liga Elitelor. Conduși la pauză cu 0-1, „câinii” au revenit și s-au impus cu 5-2, toate golurile roș-albilor fiind marcate de același fotbalist, atacantul de 18 ani Dinu Daniel Constantin.

Meciul disputat astăzi la baza roș-albaștrilor din Berceni a avut o desfășurare nebănuită. FCSB U19, antrenată de Mircea Diaconescu, a condus cu 1-0 în prima repriză, însă dinamoviștii au revenit și au înscris de cinci ori după pauză. Dinu Constantin, „nouarul” lui Dinamo, a reușit o prestație pe care n-o va uita prea curând: cinci goluri marcate în poarta rivalei într-o singură repriză!

Dinu Constantin e om de bază la formația U19 a lui Dinamo. Are numărul 9 pe tricou, iar antrenorul său, Gică Mihali, îi prevestește un viitor strălucit.

Contactat de GSP.ro, Gică Mihali i-a făcut o scurtă caractetizare vârfului său: „Eu îi spun «Dayro!» E născut în 2004, are niște calități remarcabile. A reușit niște goluri extraordinare astăzi. Trebuie să muncească și mai mult de acum încolo și să fie atent la greutate, uneori are probleme”, a spus antrenorul „câinilor” mici. 

Dinu Constantin, poreclit după un fost jucător de la FCSB: „Mi se spune așa de la patru ani. Aveam chica la fel ca Dayro Moreno”

„A fost un meci dificil din toate punctele de vedere. Am revenit de la 0-1, ca o echipă bine pusă la punct, cu atitudine, disciplină tactică și până la urmă a venit si rezultatul pe care ni-l doream de la început. Nu îmi imaginam că o să dau cinci goluri, dar am depus un efort important și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost la meci și mai ales colegilor mei, căci fără ei nu aveam cum sa câștigăm.

Nu vreau să vorbesc despre prima echipă, eu doar îmi fac treaba la orice grupă la care am șansa de a juca.

Porecla Dayro o am de la 4 ani, aveam chica la fel cum o avea și Dayro Moreno (n.r - fostul fotbalist de la FCSB). Dar de mic am fost dinamovist”, a spus fotbalistul, contactat de reporterii GSP.ro. 

Cine e „Dayro”, dinamovistul care și-a distrus azi rivala FCSB chiar pe terenul acesteia: 5 goluri într-o repriză!
Dayro Moreno, în perioada în care evolua la FCSB
Andone, îngrozit de criza de la Dinamo: „Doamne, ce e acolo! Au făcut o greșeală mare”
DINAMO
Andone, îngrozit de criza de la Dinamo: „Doamne, ce e acolo! Au făcut o greșeală mare”

Dinamo U19, în semifinalele Ligii Elitelor

În urma victoriei de azi, Dinamo și-a asigurat calificarea în semifinalele Ligii Elitelor U19, acolo unde mai este calificată și Farul Constanța.

M-am chinuit mult azi să alcătuiesc o echipă. Față de formula din toamnă, am rămas fără cinci jucători, Bordușanu, Amzar, Curea, Delciu și Oncescu. Cu ei în teren, nici n-am fi stat la discuții.

Am fost conduși, dar am avut o discuție serioasă la pauză, am apelat la orgoliul lor, am schimbat și sistemul. Ei erau siguri că ne vor bate, dar sunt bucuros că am trecut cu bine peste acest meci. 

- Gică Mihali, antrenor Dinamo U19

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău: „E de apreciat ce fac suporterii lui Dinamo, dar ar trebui să aibă un singur reprezentant, atât”

Citește și alte știri de actualitate:

Andone, îngrozit de criza de la Dinamo: „Doamne, ce e acolo! Au făcut o greșeală mare”

Doi dinamoviști, făcuți praf după meciul cu Mioveni: „Și-a tras maleta, parcă erau -10° C” / „Așa fundaș n-am mai văzut în Liga 1”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  17 Aprilie 2022, 22:37

Peste 2 ani o sa dea 5 goluri in derby-ul din liga 1

endeavour
endeavour  •  17 Aprilie 2022, 22:05

Heheee...2-5!!!..si astia vor sa ia campionatul la blegii mari!!??

magic4ever
magic4ever  •  17 Aprilie 2022, 20:24

Chiar ca da Becali bani degeaba la academie...Dinamo a spulberat tinerele sperante de la clona FCSB...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează