FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

DINAMO - FCSB // VIDEO Bogdan Argeș Vintilă vrea să inoveze: „Nu am încercat până acum, dar nu e exclus”

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2020 11:01

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la 12:00. Bogdan Argeș Vintilă a analizat meciul într-o conferință de presă.

„Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Jucătorii sunt foarte motivați. E o victorie necesară, atât mental cât și pentru clasament. Vom întâlni o echipă de tradiție, va fi spectacol în tribună. Ne dorim să facem și noi spectacol pe teren. Am încercat și eu să îi motivez, dar la aceste meciuri este o motivație intrinsecă foarte mare. Ar însemna foarte mult pentru noi, ar fi un restart. Sunt convins că vom reuși să câștigăm. Pentru noi ar fi o continuare a urmăririi celor de la CFR Cluj. Noi ne dorim să fie ceva diferit la fiecare meci, dar la acest meci cred că și jucătorii au căpătat încredere mult mai mare. Își dau seama că pot mult mai mult”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă într-o conferință de presă. 

Dinamo - FCSB, cu motivație de la fani

„Din punctul meu de vedere, motivarea vine de la jucători și de la suporteri. Ei sunt cei care motivează jucătorii și dau un plus de energie. Sunt alături de noi în număr foarte mare. E o metodă (n.r. prezentarea clipurilor motivaționale), nu am procedat așa până acum, dar nu e exclus să fac așa de acum înainte”, a spus Vintilă.

VIDEO // Conferința de presă a lui Vintilă

Vezi și:

Derby cu casa închisă! Recordul pe care îl vor bate fanii formației lui Becali și suma impresionantă strânsă de „câini”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  15 Februarie 2020, 14:51
Postat de pe 15 Februarie 2020, 13:28

fcsb a avut mereu echipa buna,sau mai precis jucatori de valoare ! ce nu a avut,antrenor de valoare ! dorinta de a vinde,inainte de a face performanta a distrus echipa lui becali ! olaroiu-confirma si azi.....reghe-aproape...restu,hagi,ilie,laca,stan,titi,si restu romanilor au fost in turneu la *** !

A confirmat Oli duminica in amicalul cu Midtjylland

103798407052226
 •  15 Februarie 2020, 13:30
Postat de rooster_adevarat pe 15 Februarie 2020, 13:21

Poate cu inovatia asta, reusesc si ei sa suteze macar o data la poarta

pe poarta,nu la poarta ! fac aceasta precizare,pt ca in momentul in care va suta pe poarta,o sa vrei mai mult,adica sa si marcheze !!! step-by-step cum ii zicea avram-tatal lui borcia atotstivuitorul !

103798407052226
 •  15 Februarie 2020, 13:28

fcsb a avut mereu echipa buna,sau mai precis jucatori de valoare ! ce nu a avut,antrenor de valoare ! dorinta de a vinde,inainte de a face performanta a distrus echipa lui becali ! olaroiu-confirma si azi.....reghe-aproape...restu,hagi,ilie,laca,stan,titi,si restu romanilor au fost in turneu la *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează