FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

DINAMO - FCSB // VIDEO EXCLUSIV Derby de România se joacă la 19 ani de la decesul lui Cătălin Hâldan „Sper să nu apese foarte mult pe umerii jucătorilor”

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 20:53

Ionel Dănciulescu (42 de ani), directorul general al lui Dinamo, a vorbit despre data la care se va disputa FCSB - Dinamo, cel mai așteptat meci al campionatului din România.

Liga Profesionistă de Fotbal a programat derby-ul FCSB - Dinamo pe 5 octombrie, când se vor împlini exact 19 ani de la decesul lui Cătălin Hîldan, fostul căpitan al „câinilor”.

„Sper să nu apese foarte mult pe umerii jucătorilor. E adevărat, este o zi care va rămâne în sufletele jucătorilor și suporterilor dinamoviști, în sens negativ. Dar mai e mult până la meciul cu Steaua”, a declarat Dănciulescu pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

ETAPA 12

VINERI, 4 OCTOMBRIE

  • FC Botoşani - Sepsi, ora 18:00
  • U Craiova - Politehnica Iaşi, ora 20:30

SÂMBĂTĂ, 5 OCTOMBRIE

  • Gaz Metan Mediaş - Academica Clinceni, ora 14:30
  • FCSB - Dinamo, ora 20:30

DUMINICĂ, 6 OCTOMBRIE

  • Viitorul - CFR Cluj, ora 20:30

LUNI, 7 OCTOMBRIE

  • FC Voluntari - Chindia, ora 18:00
  • Astra - FC Hermanstadt, ora 20:30

VEZI ȘI:

Astra - Dinamo, liveTEXT de la 20:30 » „Câinii” pot urca pe un loc de play-off » Avem echipele de start!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spritz123
spritz123  •  21 Septembrie 2019, 23:16

in liga mamaliga dupa Derby ul Ligii, urmeaza DEBY de Romanika...dupa aceea DERBY ul retrogradarii..DERBY ul noilor promovate..DERBy ul revelatiilor...DERBY ul cailor verzi pe pereti..DERBY ul mascaricilor...DERBy ul arbitrilor...si avem numai DERBY uri jesepi"z"de

Vezi toate comentariile (1)
Comentează