FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // VIDEO Fanii au mers peste jucători în cantonament! Liderul Mustață le-a ținut un discurs + MM Stoica a dat startul scandărilor jignitoare

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 20:39

Dinamo și FCSB vor juca duminică, de la ora 20:00, în Derby de România.

Meciul se va disputa pe Arena Națională și reprezintă întoarcerea Peluzei Nord alături de echipa roș-albastră. 

  • Dinamo - FCSB va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport

Aproximativ 100 de fani din Peluza Nord au venit la baza de pregătire din Berceni a celor de la FCSB și s-au întâlnit cu jucătorii lui Bogdan Vintilă, potrivit Fanatik. În frunte cu Gheorghe Mustață, liderul galeriei, eliberat recent din închisoare, fanii au aruncat cu petarde și au cântat, scoțându-i din sala de mese pe jucători. Ulterior, Mustață le-a ținut un discurs jucătorilor.

„Dacă pierdem mâine, ne-am nenorocit. Vreau să vă dați viața pe teren! Noi facem eforturi, muncim din greu. Anul ăsta luăm campionatul. Dacă noi facem eforturi ca să fie bine, atunci vrem să-i batem pe ăștia. Nu mai vrem nimic altceva, e tot ce ne interesează! Dacă-i batem, luăm campionatul! Vom merge cu voi în toate deplasările! Vor veni mulți oameni la meci. Dați-ne bucurie!

Aveam o vorbă cu MM Stoica. Data trecută când eram toți trei în pușcărie (n.r. el, Mihai Stoica și Gigi Becali) am luat campionatul. Acum suntem toți trei liberi și vom câștiga din nou”, a fost mesajul lui Mustață, aplaudat la final de jucători, care l-au ascultat cu atenție. La final, Mihai Stoica și Gheorghe Mustață s-au îmbrățișat, iar galeria a început să scandeze „Steaua bate Dinamo” și „Luptați pentru noi”.

DINAMO - FCSB // VIDEO Fanii au mers peste jucători în cantonament! Liderul Mustață le-a ținut un discurs + MM Stoica a dat startul scandărilor jignitoare

Mihai Stoica a dat tonul scandărilor jignitoare 

Ulterior, MM Stoica a dat tonul unui cântec insultător la adresa lui Dinamo: „Ce rușine să fii câine / Să se p*** toți pe tine”. La final, jucătorii s-au întors în camere, după ce i-au aplaudat pe fani.

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și: 

Gigi Becali spune că l-a cumpărat pe Adrian Petre! Cât plătește FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (161)
dinamo_rusinea_europei
dinamo_rusinea_europei  •  16 Februarie 2020, 15:19

RESPECT MUSTATA!

vendredi13
vendredi13  •  16 Februarie 2020, 13:18

MM infractorul lovește din nou. A ieșit din fața computerului acum că are spate. :))).

romeverest
romeverest  •  16 Februarie 2020, 12:33

Va dati seama pana unde s-a ajuns ?? Un puscarias notoriu a ajuns sa tina discursuri motivatoare jucatorilor Fcsb-ului !!

Vezi toate comentariile (161)
Comentează
Close