FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // VIDEO Un viceprimar din București, fan declarat al „câinilor”: „Fac parte din familia dinamoviștilor!”

Cristian Popescu // FOTO: Facebook
Cristian Popescu // FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 17:30

DINAMO - FCSB // Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 din București, a postat un mesaj pe Facebook în care a făcut dovada înscrierii în proiectul socios „Doar Dinamo București”.

De asemenea, reprezentantul Partidului Național Liberal le-a transmis dinamoviștilor un mesaj de încurajare înaintea meciului cu FCSB, din acest weekend.

DINAMO - FCSB // Cristian Popescu: „Ne vedem la stadion”

Provocare pentru Marius Niculae și Pavel Popescu!

Câinilor, în viața asta mai avem ceva de făcut! M-am alăturat inițiativei suporterilor dinamoviști, din a căror familie fac și eu parte, și am devenit acționar DDB. Clubul are nevoie de fiecare suporter, iar eu am răspuns prezent apelului lor, așa cum am făcut întotdeauna. La rândul meu, îi provoc pe Marius Niculae Offical și Pavel Popescu să se alăture programului DDB! Duminică, la eternul derby, voi fi în tribune și voi susține echipa favorită! Ne vedem la stadion!

Posted by Dan Cristian Popescu on Friday, February 14, 2020

„Câinilor, în viața asta mai avem ceva de făcut! M-am alăturat inițiativei suporterilor dinamoviști, din a căror familie fac și eu parte, și am devenit acționar DDB.

Clubul are nevoie de fiecare suporter, iar eu am răspuns prezent apelului lor, așa cum am făcut întotdeauna. La rândul meu, îi provoc pe Marius Niculae și Pavel Popescu să se alăture programului DDB!

Duminică, la eternul derby, voi fi în tribune și voi susține echipa favorită! Ne vedem la stadion!” - Cristian Popescu, viceprimar Sector 2

Match Preview Dinamo - FCSB

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Telekom Sport și TV DigiSport

vezi și:

EXCLUSIV // Scandal monstru la Foresta Suceava » Legături periculoase între Primărie și șefii clubului, fals în acte, bani dispăruți + 300.000 de lei de la meciul cu FCSB care NU apar în bilanț!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
2036290743290484
Ion Marin  •  15 Februarie 2020, 08:37

"Clubul are nevoie de fiecare suporter, iar eu am răspuns prezent apelului lor, așa cum am făcut întotdeauna. La rândul meu, îi provoc pe Marius Niculae și Pavel Popescu să se alăture programului DDB!"SI PE MULTI ALTII DRAGULE, CU 2 flori , nu se face primavara, romania Emare , cardul ala daca e sa l aiba toti suporterii dinamovisti din toata Romania , S.O.S , DRAGILOR ! Dragul meu prea putin si va miscati incet , clubul e in cadere libera , e aproape de MATINEU , VORBA LUI Nea Cornel Dinu.Dinamo acum are nevoie de un COMANDAMENT DE AVARIE, pentru colectarea de bani si constructia stadionului.Nimeni nu face nimic, toti LATRA si iar LATRA, dar echipa are mare nevoie de un atacant bun si de un stadion NOU, care putea si se poate face , DAR NU SE VREA.Daca Adrian Nastase mai era PRIM MINISTRU , AVEAM STADION NOU, dar I AM AVUT , pe Traian Boc (la el la Cluj stadion nou si ZERO BARAT PERFORMANTE , l a intrebat cineva de dezastrul guvernarii 2008-2012, NU, e bine mersi , a imprumutat 20 mld euro si s au dus pe apa sambetei ), Ponta si altii , iar pixurile , lui Udrea , Ponta, Dragnea , nu au vrut ca Dinamo sa aiba stadion .Cautati si veti vedea ca MILIARDE DE EURO , AU FOST INGROPATE IN PAMANT , in investii inutile , iar in inima Bucurestiului , PENTRU CEL MAI GALONAT CLUB DIN ROMANIA , nu sa facut nimic , dimpotriva s a incercat distrugerea lui.STRANGETI RANDURILE PANA NU E PREA TARZIU!

prostiidelafc5b
prostiidelafc5b  •  14 Februarie 2020, 20:55
Postat de prostiidelafc5b pe 14 Februarie 2020, 20:54

bai, da pro.sti mai sunt gigistii!!

s-au vandut ca fetele pe centura!

prostiidelafc5b
prostiidelafc5b  •  14 Februarie 2020, 20:54

bai, da pro.sti mai sunt gigistii!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează