FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 0-1

VIDEO Faza zilei în SuperLigă » Politic a reușit un dribling de mare clasă: „Puțini pot așa ceva! Fotbalist”

Dribling de efect al lui Dennis Politic în Dinamo - FCU Craiova +15   FOTO
Dribling de efect al lui Dennis Politic în Dinamo - FCU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 11:23 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 11:42

Dinamo a pierdut meciul cu FCU Craiova, scor 0-1, dar unul dintre „câini”, mijlocașul lateral Dennis Politic (23 de ani), a reușit faza etapei.

Două faze de o calitate deosebită au marcat duelul dintre Dinamo și FCU Craiova. În primul rând, golul înscris de William Baeten, o execuție de toată frumusețea grație căreia oltenii au plecat cu 3 puncte de pe Arena Națională.

Jucătorul din națională criticat de Gigi Becali: „Îi sare burta peste tricou. E ca Budescu”
CRITICI
Jucătorul din națională criticat de Gigi Becali: „Îi sare burta peste tricou. E ca Budescu”

Faza zilei în SuperLigă: dribling superb al lui Dennis Politic în Dinamo - FCU Craiova

Înainte de acel moment, în minutul 19, Dennis Politic le-a luat ochii tuturor. Amzăr a încercat să-i paseze lui Politic la firul ierbii, dar mingea s-a ridicat de la pământ după o intervenție a unui adversar.

Nicio problemă pentru Politic, care și-a depășit adversarul direct, pe Leo Lacroix, cu un dribling de efect. Dinamovistul a reușit o piruetă în viteză, în care a preluat mingea cu călcâiul drept, apoi a împins-o pe lângă adversar din întoarcere, cu piciorul stâng.

Politic a avansat până în careul advers, unde Lacroix s-a repliat și a trimis balonul în corner.

Faza a început să circule rapid pe rețelele de socializare și a adunat peste 3.000 de aprecieri pe contul de Instagram al SuperLigii. Mai mulți colegi ai lui Politic au apreciat postarea, iar portarul Filip Dujmovic chiar a distribuit-o pe contul personal, alături de un emoticon sugestiv:

Faza zilei în SuperLigă » Politic a reușit un dribling de mare clasă: „Puțini pot așa ceva! Fotbalist”

Ovidiu Herea: „Puțini reușesc un astfel de dribling”

Driblingul reușit de Politic l-a impresionat pe fostul atacant Ovidiu Herea. 

„Este un dribling de fotbalist, pe care puțini îl reușesc. Am văzut că și în a doua repriză a avut o acțiune foarte frumoasă. Este printre puținii jucători care mișcă la Dinamo în momentul ăsta.

Nu este primul meci în care are o evoluție bună, este un câștig pentru Dinamo, un jucător bun pentru nivelul Ligii 1”, a comentat acesta la OrangeSport.

Tot despre Dinamo - FCU Craiova: 

Detalii de la Dinamo - FCU Craiova 0-1: Vasilică i-a citit pe „câini”, dar a lăsat totul la vedere + Prezențe-surpriză pe Arena Națională

Fotbalistul din Dinamo - FCU Craiova care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu: „E «out of this world»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
mihairatiu
mihairatiu  •  17 Septembrie 2023, 11:02

Sunteți penibili cu articolele astea!

cristishady
cristishady  •  16 Septembrie 2023, 19:25
Postat de polistul68 pe 16 Septembrie 2023, 15:37

Si totusi..a jucat cateva meciuri...spine.mi unu in care a stralucit...arata.mi pe.youtube o faza creata de el...arata.mi o faza in care dribleaza doi adversari la 16 m, apoi da o pasa de gol...arata.mi o actiune individuala a lui...hai sa fim un pic realisti...a fost f talentat, f spectaculos, juca pt public...clar, ai nevoie si de asa ceva intr.un meci...dar nu faci spectacol la.0-0....sau la 1-0 pt adversar. Noi, romanii , avem jucatori foarte talentati. Dar nu suntem disciplinati, nu acceptam ca fara forta fizica si viteza, suntem morti. Ce a fscut Politic, e un gest de finete...dar nu era mai utila.o.pasa decisiva ? Sau chiar un gol...aaaa, la 30 m, in tusa, fundasul sta altfel...la 16 m deja e altceva. Valoarea adevarata a unui fotbalist, acolo se vede. Un fotbalist adevarat, se pune in slujba echipei si ajuta echipa. Dupa aia e spectacolul. Noi suntem maesti la dat urechi...braziliene..preluari pe exterior...dar la.30 de.m, si de.a.latul.terenului...fotbalist tehnic e cel care din preluare isi depaseste adbersarul, si ramana in pozitie favorabila...fotbalist tehnic e cel.care da o pasa pe.pozitie viitoare buna...fotbalist tehnic e cel care dribleaza ultimul fundas si ramane cu portarul..restul sunt mingicari. Dobrin, Politic, Lutu, au fost mingicari. Tehnici au fost Hagi...Ilie Dumitrescu...Mutu..Adrian Ilie...apropos...sunt convins ca Adi Ilie poate sa faca si acum.schema.lui Politic...cat a jucat in Spania, l.ai vazut facand asa ceva ? Nu te intrebi de ce ?

A dat goluri cu ungaria, cehoslovacia, portugalia, aducant punct/puncte romaniei in grupele de calificari. A facut un super meci la debutul, impotriva germaniei, cand au vrut aia sa-l aduca acolo si n-a fost lasat de regimul comunist, bineinteles. Faze pe youtube n-ai sa vezi, asa cum n-ai sa vezi nici cu lucescu, dinu sau dudu georgescu, asta nu inseamna ca n-au fost fotbalisti mari pentru vremea lor. Oricum nu avem multe valori fotbalistice in Romania, dobrin e in top 3 al oricarui om de fotbal din tara, langa hagi si al treilea e mereu debatable. Eu zic ca merita mai mult respect si e bine ca majoritatea oamenilor il acorda.

boierasul
boierasul  •  16 Septembrie 2023, 17:50
Postat de emil1986 pe 16 Septembrie 2023, 15:07

Rusofilule, dacă Politic dădea câte goluri da Coman, nu mai juca la mimamo, amărâtule. Un dribling fără să dai gol n-are nicio valoare. Un gol, în schimb, îți aduce punct/puncte în clasament. Este că acum ai priceput???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează