LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Femeia care l-a cucerit definitiv pe Ionel Dănciulescu: „După 3 săptămâni ne-am mutat împreună!”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 19:36

Ionel Dănciulescu (42 de ani), directorul sportiv de la Dinamo, a povestit cum a cunoscut-o pe actuala sa soție, Mihaela, și a recunoscut că nu e un tip romantic.

„Ne-am cunoscut în 1996. Am ieșit la biliard și asta a fost tot. Cred că la vreo 3 săptămâni ne-am mutat împreună. Pentru mine a fost un lucru pozitiv și a fost factorul de echilibru din viața mea. M-a atras în primul rând aspectul fizic, apoi am cunoscut-o personal și am văzut ce femeie este, ce caracter are. 

Din păcate, nu sunt un foarte mare romantic. E clar că ea e omul care mi-a ghidat cursul vieții spre bine, dar mă exprim mai greu. N-am făcut o nuntă propriu-zisă, am făcut actele și am mers la biserică, dar n-am fost adeptul să fac ceva pompos. Am făcut între noi, am fost fericiți la momentul respectiv”, a povestit Dănciulescu la Antena Stars.

Vezi și:

DINAMO // Brito, „boom-ul” campaniei de achiziții din vară, e cu bagajele la ușă! Șefii i-au decis viitorulCum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (8)
petrucj  •  03 Decembrie 2019, 10:35

Ne spalam putin imaginea dupa scandalul de anul trecut cu fototmodeala Bododel?

pierrecardin  •  03 Decembrie 2019, 09:55

De cate ori a inselat-o si cu cate?

Alexandru Chis  •  03 Decembrie 2019, 06:33

O fi avand bani "de intretinere"? Nu de alta dar la ce unghii are se vede ce gospodina este. Asa ca Danciule, ai grija ca zgarie rau!

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1