FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - FK LIEPAJA // Daniel Popa, atacantul care nu marca nici în antrenamente, s-a dezlănțuit: „Altul, în afară de Rednic, mă dădea afară” // VIDEO AICI

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 20:15

Dinamo s-a impus în amicalul cu FK Liepaja, scor 3-2, prima victorie a lui Mircea Rednic în amicale. Daniel Popa (23 de ani), cel mai contestat om din lot, a marcat toate cele trei goluri.

  • Corespondenții GSP din Antalya, Victor Vrînceanu și Remus Răureanu, transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo;

„Aveam nevoie de gol. Nu mai marcasem de mult, de asta am vrut să execut lovitura de la 11 metri (nr. primul gol, minutul 14). Am căpătat încredere și sper să o țin tot așa. Este bine pentru mine și pentru viitorul meu să marchez, cu atât mai mult cu cât a fost prezent și selecționerul Cosmin Contra la meci.

M-au motivat și criticile. Dacă era ceva adevărat, Mister mă lăsa și pe mine acasă, așa cum i-a lăsat și pe ceilalți. Au venit foarte mulți jucători buni. sper să o ținem așa până la final. Sperăm la play-off în continuare.

Dan Nistor e un jucător foarte bun, vede jocul altfel, și e mult mai ușor să marchezi când e el pe teren. E normal să am concurență, nu marcasem de mult, e firesc să aducă jucători noi pe locul meu. Îi mulțumesc domnului Rednic că are în continuare încredere în mine. Altul, în locul lui, probabil nu m-ar fi adus aici”, a declarat Popa la finalul partidei. 

Daniel, Blocat psihic până azi

Popa a trecut printr-o perioadă mai grea. Nu a reușit să marcheze nici în jocurile-școală, spre disperarea lui Mircea Rednic, care a încercat, la antrenamentul de ieri seară, să-l motiveze pe vârf: "Hai, Popa, dă și tu un gol! Trage la poartă, nu te mai complica!".

Degeaba însă! "Popică" a părut blocat psihic și a ales mai mereu cele mai complicate finalizări, lucru observat de pe margine și de team managerul Dănciulescu: "Popică, de acolo dai cu șpițul cum făcea Romario, nu mai încerca altceva!".

Acum, Popa pare cu piciorul pe accelerație.

1 gol în 18 meciuri a marcat Popa pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

Vezi și: 

DINAMO - FK LIEPAJA // FOTO Banderola personalizată purtată de Dan Nistor! Omagiu adus lui Cătălin Hîldan

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
soring7
soring7  •  21 Ianuarie 2019, 16:48

Ar fi fost bine sa renunte la el de la primul triaj, a marcat intr un meci amical cat ar fi marcat in 2-3 ani de cariera, foarte probabil urmeaza sa aibe o perioada lunga fara sa marcheze intrucat si a epuizat stocul.

rocky2
rocky2  •  20 Ianuarie 2019, 21:26
Postat de tkw8 pe 20 Ianuarie 2019, 20:49

Bravo băi băiete, chiar îmi părea rău de tine după ce citisem cu o zi în urmă opinia unor mari gazetari sportivi care ziceau ca ești ultima gâscă. Chiar mă întrebam, bă, cum or fi ajuns mă ăștia la concluzia asta?

Pai cifrele l-au cam dat de gol! Cate realizari a avut in 20 de etape? 1?2?

lapusneanul
lapusneanul  •  20 Ianuarie 2019, 21:00
Postat de tkw8 pe 20 Ianuarie 2019, 20:49

Bravo băi băiete, chiar îmi părea rău de tine după ce citisem cu o zi în urmă opinia unor mari gazetari sportivi care ziceau ca ești ultima gâscă. Chiar mă întrebam, bă, cum or fi ajuns mă ăștia la concluzia asta?

stai linistit, dupa doua meciuri oficiale strambul il trimite la chindia...:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează