FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican, dat pe spate de cel mai surprinzător transfer făcut de Dinamo: „Are un potențial enorm!”

Buleică va continua la Dinamo / FOTO: Raed Krishan (GSP) +25   FOTO
Buleică va continua la Dinamo / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 08:46 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 10:10

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul lui Dinamo, a ținut să remarce evoluția mijlocașului Alin Buleică din amicalul cu Farul de sâmbătă, încheiat 2-2.

Titularizat de Stoican, Buleică a fost printre cei mai buni oameni ai „câinilor”, oferind assist-ul din care Dinamo a deschis scorul la Ovidiu. Evoluția de aseară îi determină pe șefi să-i ofere un contract fotbalistului de 30 de ani, despre care Stoican spune că are un „potențial enorm”.

Flavius Stoican: „Buleică are un potențial enorm”

„Cred în el, am crezut mereu și sunt convins că va demonstra ceea ce știe. Sunt mulți oameni care îl critică, dar contează ca el să nu pună la suflet și să fie atent doar la fotbal. Are un potențial enorm. 

Colegii lui l-au primit cum trebuie. Dacă-l cheamă la Survivor, se duce în timpul liber. Până atunci, e la Dinamo!”, a declarat Flavius Stoican, la puțin timp după amicalul Farul - Dinamo 2-2. 

Flavius Stoican, trist după meciul cu Farul: „Azi am pierdut doi jucători!”
Farul - Dinamo 2-2
Flavius Stoican, trist după meciul cu Farul: „Azi am pierdut doi jucători!”

Dacă nu va apărea un scurtcircuit, Alin Buleică va semna luni cu Dinamo. Fotbalistul de 30 de ani s-a despărțit în noiembrie 2021 de Viitorul Târgu Jiu, acolo unde l-a avut antrenor pe Flavius Stoican.

Alin Buleică, pus pe treabă: „Fac față la Dinamo”

Alin Buleica (30 de ani, extremă dreapta) a oferit o pasă decisivă în amicalul Farul - Dinamo 2-2 și va rămâne sub comanda lui Flavius Stoican.

„Dinamo e un club mare, cu o istorie bogată și e o mândrie să fiu aici. Nu mă așteptam să mă oferteze Dinamo acum, dar viața îți oferă și lucruri la care nu te gândești. E o oportunitate pentru mine și cu siguranță voi face față.

Nu mi-e frică de presiune, este fotbal. Avem jucători buni, conducere bună, un staff tehnic bun și cu siguranță vom avea rezultate pozitive”, a mai spus Buleică.

9 meciuriși un assist a strâns Buleică pentru Viitorul Tg. Jiu în actuala ediție

Buleică mai valorează doar 100.000 de euro

În decembrie 2013, Alin Buleică valora 1 milion de euro, potrivit site-ului Transfermarkt. Cum cariera acestuia a intrat pe o pantă descendentă de atunci, el mai valorează în prezent doar 100.000 de euro. 

Până ca Universitatea Craiova să fie dezafiliată, Alin Buleică era considerat de olteni una dintre marile lor speranțe. Acesta debuta pentru Știința în aprilie 2010, la un meci cu Astra Ploiești. 

De-a lungul carierei, Buleică a evoluat pentru FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Kavala, Petrolul, CS Turnu Severin, Pandurii, U Cluj, Concordia Chiajna, UTA, SCM Pitești, Turris Turnu Măgurele și Viitorul Târgiu Jiu.

Cele mai tari imgini din amicalul Farul - Dinamo 2-2

+21 FOTO

Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Deian Sorescu, descătușat după ce a scăpat de Rednic: „Antrenorii vă pot confirma”

O voce din vestiarul lui Dinamo contrează conducerea: „Cu Rednic atmosfera era bună. Lăsați-i să plece pe Iliev și Filip!”

Flavius Stoican, trist după meciul cu Farul: „Azi am pierdut doi jucători!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dvd1
dvd1  •  17 Ianuarie 2022, 04:18

mesaj pt DDB (prescurtarea pt Doar Divizia B): adunati bani ca sa cumparati meciul cu Arges. E singura posibilitate ca Dinamo sa cistige. Nu mai adunati bani pt salarii, banii trebuie investiti in cumparari de meciuri. Daca nu cumparati meciul cu Arges va fi o alta infringere la 3, 4 goluri garantat. Deci cumparati. Si meciul cu ficisibi trebuie cumparat. Inca acolo e mai usor ca aia nu mai au nici un motiv sa se zbata, termina pe 2 sigur. Echipa berbecutului poliglot, erudit, scriitor de carti (desi berbecutii se stie nu stiu sa scrie sau sa citeasca), care a stat ceva ascuns ca sa ii creasca blana mai bine trebuie sa vinda meciul. Asta trebuie sa faca DDB, nu platit salarii

creeperno115
creeperno115  •  16 Ianuarie 2022, 22:45

Bravo!

514091889218839
Mihai Buzea  •  16 Ianuarie 2022, 12:56

Mare jucător,mare antrenor ,mare club!????

Vezi toate comentariile (8)
Comentează