FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din acest an: „A fost greu de digerat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 14:13 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 14:43

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre începutul greu de 2022 pe care l-a avut formația alb-roșie și despre situația sa.

Deși fanii i-au cerut demisia de mai multe ori, Stoican spune că nu s-a gândit să demisioneze, dezvăluind că cel mai greu i-a fost după înfrângerea cu CSU Craiova, 1-6.

Stoican vs. Rednic și Bonetti » Cum arată Dinamo după 8 etape cu noul antrenor
DINAMO
Stoican vs. Rednic și Bonetti » Cum arată Dinamo după 8 etape cu noul antrenor

Flavius Stoican nu s-a gândit să demisioneze de la Dinamo

,,Nu m-am gândit în niciun să renunț, chiar dacă am avut acele eșecuri.

Dacă o luăm pas cu pas, cu FC Argeș am jucat bine, dar am plecat cu un lot de 15 jucători, dintre 4 erau puști. Am pierdut 2-1 după ce ni s-a anulat un gol. Cu FCSB, o echipă care se bate la campionat, am luat gol în minutul 1, dar ne-am bătut de la egal la egal până la acea eliminare. 

Cu Botoșani a un meci bun, dar am primit cu mare ușurință goluri. Cel mai greu a fost după meciul cu CSU Craiova, a fost cel mai greu de digerat rezultatul, chiar dacă am jucat cu o echipă bună. Indiferent de câtă încredere am eu în jucători, ei au nevoie și de încrederea venită de la rezultate.

Nevenind aceste rezultate, vorbele mele dădeau de un zid. După meciul cu CSU Craiova am încercat și cred că am reușit să iau toată presiunea de pe umerii lor, Am discutat cu ei și am analizat tot. Le-am arătat că nu numai fotbalul poate să aducă greutăți, dar și celelalte lucruri. Ei trebuiau să conștientizeze că fotbalul este o pasiune. Asta s-a întâmplat. La Arad am văzut o echipă care-și dorea un rezultat pozitiv. Aveam senzația că nici dacă jucam în 7 nu primeam gol.

Meciul cu Gaz Metan părea simplu la prima vedere, dar s-au văzut multe în fotbal,. Îmi era teamă automulțumirea jucătorilor, după jocul bun de la Arad. Cu Rapid puteam să și câștigăm, dar puteam să și pierdem. Dar am speranțe având în vedere jocul tactic și dorința și implicarea jucătorilor”, a spus Stoican în interviul pentru pagina de Facebook a clubului.

Este mult mai dificil atunci când ești la retrogradare. E foarte, foarte greu în momentul în care cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc se află în la retrogradare. Este infinit mai greu să stai la mijlocul clasamentului. Este greu, dar știam unde mă înham și știu ce pot 
– Flavius Stoican

VIDEO Găsește Dinamo investitori? Răzvan Zăvăleanu: „Lucrurile funcționează greu”

Citește și: 

Noi absențe la Dinamo pentru meciul cu CFR Cluj » Doi jucători nu au voie să joace

EXCLUSIV Acuză jocuri de culise: „Trendul la baraj va fi pentru Dinamo”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
112651963934596
Neagu Mihai  •  04 Martie 2022, 16:16

ce ipocrit ! in loc sa multumeasca Mediasului si Clinceniului ca au dat faliment ,asta se umfla in pene de parca a castigat titlul.Cel mai mare loser din tagma antrenorilor.A venit la Chindia cand era in Liga2 sa i bage in Liga1 dar i-a dus in Liga3 ! de atunci ,Stoican,, Gica Popescu(investitorul !) ,si Craciunescu(presedinte de onoare !) ,au interzis sa mai calce in orasul de linga Turn !

dvd1
dvd1  •  04 Martie 2022, 16:10

demisia

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  04 Martie 2022, 15:30

ba tarane , lasa ba vrajeala asta d prost gust doar stie toata lumea cine face echipa la dinamo , tu esti un simplu pacalici d antrenor !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează