FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul căpitan al lui Dinamo se-ntoarce acasă: omul cu 9 trofee vine sub comanda lui Kopic!

Florentin Petre, 48 de ani, va fi noul secund de la Dinamo staff-ul tehnic al roș-albilor cunoscând o transformare majoră în această pauză estivală +25   FOTO
Florentin Petre, 48 de ani, va fi noul secund de la Dinamo staff-ul tehnic al roș-albilor cunoscând o transformare majoră în această pauză estivală

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2024 09:30 / Actualizat marti, 11 iunie 2024 10:15

Florentin Petre, 48 de ani, va fi noul secund de la Dinamo, staff-ul tehnic al roș-albilor cunoscând o transformare majoră în această pauză estivală.

Dinamo s-a reunit luni sub comanda lui Zeljko Kopic, iar suporterii așteaptă cu nerăbdare primul transfer din mercato estival. Discuții au fost, refuzuri au fost, roș-albii speră să convingă jucători care să ridice nivelul echipei, mai ales că, declarativ, s-a vorbit de play-off. OK, de atacarea locurilor de play-off, după un sezon în care echipa s-a salvat cu chiu, cu vai de la retrogradare.

Atacant propus la Dinamo » S-a despărțit recent de echipa din Superligă
DINAMO
Atacant propus la Dinamo » S-a despărțit recent de echipa din Superligă

Dacă la nivelul jucătorilor, fanii au fost anunțați doar de plecări, la nivelul staff-ului tehnic au fost transformări majore. Practic, doar Zeljko Kopic a rămas pe loc. Croatul își continuă munca la Dinamo, după ce a salvat formația de la o nouă rușine.

FOTO. Florentin Petre poate fi anunțat chiar azi ca noul antrenor secund de la Dinamo

+21 FOTO

Trei dintre colaboratorii lui Kopic din sezonul precedent sunt istorie pentru Dinamo. Este vorba de secunzii Iulian Mihăescu, Marijo Tot și Sorin Colceag. În schimb, au fost promovați la echipă doi antrenori de la nivelul centrului de juniori.

Marea surpriză constă în revenirea acasă a lui Florentin Petre, 48 de ani. Antrenorul care a reușit o performanță notabilă, promovarea în liga secundă cu Unirea Ungheni - după barajul câștigat cu Gloria Bistrița -, este așteptat să sosească la Săftica. Fostul căpitan al "câinilor" din perioada de glorie a clubului va fi secundul lui Kopic. Informația oferită de Fanatik a fost confirmată de sursele GSP.ro.

259 de meciuria strâns Florentin Petre pentru Dinamo, marcând 43 de goluri

Florentin Petre s-a despărțit de Unirea Ungheni, tocmai pentru a accepta oferta venită de la formația sa de suflet. Actele urmează să fie parafate chiar astăzi, iar "Petrică" să fie anunțat oficial.

Fostul căpitan al lui Dinamo se-ntoarce acasă: omul cu 9 trofee vine sub comanda lui Kopic!
Florentin Petre a plecat de la Unirea Ungheni pentru a veni la Dinamo

Florentin Petre a mai fost secund la Dinamo

Florentin Petre a fost printre fostele glorii ale clubului care nu au avut discursuri tăioase la adresa actualilor dinamoviști. Aceasta chiar dacă au mai existat tatonări între părți pentru o colaborare la finele anului trecut.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, „Piticu” a fost antrenor în cadrul grupării din centrul Capitalei în mai multe perioade. A început ca „asistent” la Dinamo II, după care, în 2013, a urcat la prima echipă, ca secund. După ce a fost la FC Brașov, în 2015, a revenit în alb-roșu, tot ca secund. Acum, este la al 3-lea mandat la prima formație.

54de selecții are Florentin Petre la echipa națională, pentru care a marcat de 6 ori

VIDEO. Imagini de la reunirea lui Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rivalul lui David Popovici a părăsit Satul Olimpic și îi dă dreptate sportivului român » Prim mic iureș la Paris: „Trebuia să facem ceva!”
Jocurile Olimpice
Rivalul lui David Popovici a părăsit Satul Olimpic și îi dă dreptate sportivului român » Prim mic iureș la Paris: „Trebuia să facem ceva!”
Mourinho a făcut cea mai scumpă achiziție din istoria fotbalului turc! Primul român în top e pe locul 52
Campionate
Mourinho a făcut cea mai scumpă achiziție din istoria fotbalului turc! Primul român în top e pe locul 52
Scandal în Ghencea, după golul de 0-2 din FCSB - Oțelul: „De la Steaua să plecați!”
Superliga
Scandal în Ghencea, după golul de 0-2 din FCSB - Oțelul: „De la Steaua să plecați!”

„99% dintre sprinterii olimpici sunt dopați” » Un fost nume mare, trecut prin experiențe grele în închisoare, face declarații care zguduie Jocurile Olimpice

Singurul antrenor care a adus o medalie olimpică înotului masculin românesc despre David Popovici: „Un adevărat fenomen, alții cedează la primul obstacol” + Marea întrebare: „Au o secretomanie ca la ambasadă”


Comentarii (15)
creeperno534
creeperno534  •  11 Iunie 2024, 22:42

Bine ai venit!

istet10
istet10  •  11 Iunie 2024, 21:46
Postat de magic4ever pe 11 Iunie 2024, 15:01

Florentin Petre are experienta ca antrenor principal si o sa ii fie de ajutor lui Kopic. Bine ai revenit Florentin Petre!

Numai rezultate a avut! Sa-l aduca si pe ala micu, sa-i inveseleasca pe baieti!

redbuldog
redbuldog  •  11 Iunie 2024, 16:54

Daca vine,ar fi cel mai reusit transfer de pana acum...!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează