FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Petre e dezolat: „Nici pastila albastră nu-i mai salvează”

Florentin Petre în studioul Gazetei Sporturilor
Florentin Petre în studioul Gazetei Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 11:20 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 12:59

Fost jucător al lui Dinamo, Florentin Petre nu mai crede în salvarea „câinilor” de la retrogradare. Roș-albii sunt pe locul 15, penultimul, cu doar 10 puncte, și vin după o serie de 11 partide fără victorie în campionat, Ovidiu Burcă a demisionat marți, iar conducerea vrea să anunțe noul antrenor în cursul zilei de miercuri.

Legendele lui Dinamo nu văd cum echipa s-ar mai putea salva de la retrogradare în acest sezon. Fost jucător al roș-albilor între 1994 și 2006, Florentin Petre e dezamăgit total. „În momentul în care ai ajuns impotent, nici pastila aia albastră nu te mai salvează. Zic așa, în general”, a fost citat „Piticul” de Fanatik.

Costel Gâlcă a fost propus la Dinamo » Ce vor face șefii
DINAMO
Costel Gâlcă a fost propus la Dinamo » Ce vor face șefii

Florentin Petre: „Când intervine calitatea, atunci se face diferența”

Despre evoluția „câinilor” în derby-ul cu Dinamo, Florentin Petre a comentat: „Au încercat mai mult și am văzut că se vrea, dar în momentul în care intervine calitatea, atunci se face diferența. FCSB-ul a câștigat printr-o execuție extraordinară a lui Florinel.

Dar ca joc au fost egale în anumite momente. Adică nu s-a văzut diferența între locul 1 și penultimul loc. Au avut o atitudine bună, au ieșit mai bine. Au avut ocazii și au șutat de câteva ori, doar că nu au nimerit-o sau a intervenit bine Târnovanu”.

Dinamo e la 8 puncte de poziția a 14-a, de baraj!

Eșecul în fața rivalei FCSB a fost pentru Dinamo al 8-lea în acest sezon din Superliga și a 11-a partidă consecutivă fără victorie. 

Echipa a „înțepenit” pe poziția a 15-a, retrogradabilă, cu doar 10 puncte, la 8 distanță de a 14 clasată, FCU Craiova, iar antrenorul Ovidiu Burcă și-a dat marți demisia.

Administratorul special Andrei Nicolescu s-a întâlnit miercuri dimineață cu Ionuț Badea

În cursul dimineții de miercuri, Andrei Nicolescu, administrator special la clubul alb-roșu, s-a întâlnit cu Ionuț Badea (48 de ani), cel care ar putea prelua echipa. În afara lui Badea, pe lista conducerii mai sunt Florin Bratu, Liviu Ciobotariu și chiar un fost stelist, Costel Gâlcă, acum liber de contract.

Dinamoviștii intenționează să rezolve cât mai repede problema antrenorului. Și vor ca în această seară să anunțe cine vine în locul lui Ovidiu Burcă.

Alte știri despre Dinamo:

Un club de tradiție rămâne la coșul de gunoi al istoriei » Propunere fără ecou de recuperare a mărcii și palmaresului

Antrenorul dorit de Dinamo are drum liber: „Dacă vrea să plece, suntem deschiși la negocieri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  29 Noiembrie 2023, 20:01
Postat de danglumetu pe 29 Noiembrie 2023, 14:06

amaritul asta dupa ce s-a autopropus fara succes ca antrenor la dinamo, acum rastoarna troaca cu laturi! sa-i spuna cineva ca pastilele albastre nu se administreaza ca supozitoarele, d-asta stie ca nu au efect!

El are experienta la echipe muribunde. Le recunoaste usor.

danglumetu
danglumetu  •  29 Noiembrie 2023, 14:06

amaritul asta dupa ce s-a autopropus fara succes ca antrenor la dinamo, acum rastoarna troaca cu laturi! sa-i spuna cineva ca pastilele albastre nu se administreaza ca supozitoarele, d-asta stie ca nu au efect!

atacama
atacama  •  29 Noiembrie 2023, 14:02

R.I.P. DINAMO !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează