FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Florin Prunea, cerere urgentă la startul play-out-ului: „O să vedeți niște jocuri care nu vor conta! La unele echipe e cârpeală”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 20:23

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, cere schimbarea urgentă a sistemului de desfășurare al Ligii 1 și laudă parcursul european al campioanei CFR Cluj. 

„Nu e normal să se ia din munca jucătorilor. Nici în play-off, nici în play-out. Toată lumea vorbește, dar vorbim în zadar. Să ne dea primele de joc înapoi și mai discutăm. Jucătorii simt cel mai mult că li se ia din muncă. Nu a adus nimic bun. Să se revină la vechiul sistem cu 18 echipe și să facem un campionat puternic. O să vedeți jocuri care nu vor mai conta deloc, stadioane goale și o atmosferă dezolantă”, a comentat Prunea la TV Digi Sport.

CFR Cluj, model pentru Florin Prunea

„Introducerea sistemului VAR nu depinde de noi. CFR Cluj a fost atât de aproape să o învingă pe Sevilla aseară, putea să sară mingea în picior și s-ar fi calificat mai departe. Cu 600.000 de euro, cât e bugetul lunar de salarii la CFR, te poți lupta cu echipele mari. Sunt doar două, trei echipe care își permit asta. La restul e o cârpeala d-asta care nu face bine fotbalului”, a spus Prunea. 

„Este al treilea an în care nu stăm la masa bogaților. O să vedeți cât de echilibrate vor fi jocurile aici, în play-out. Eu am câștigat de două ori cu Iașiul aici. Punctele sunt foarte puține, iar toată lumea face ce poate pentru a se salva” 
- Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo

Vezi și:

Gabriel Enache a plecat de la Astra! Va câștiga 20.000 de euro pe lună la noua formație

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  29 Februarie 2020, 18:02

Am o intrebare , DAR AVEM CE VEDEA INDIFERENT DE FORMAT ??? Astea sunt echipe , astia-s jucatori , asta-i fotbal ????? L-ati distrus , si tu esti partas alaturi de genearatie voastra numita de aur dar in fapt de *** !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  29 Februarie 2020, 08:13

Cand ii aud pe astia cu "nu e normal sa se ia din munca jucatorilor", ma umfla plansul! Parca ar fi idioti! Niste sloganuri de doi bani! Sistemul cu 14 echipe s a adoptat dintr-un motiv simplu: cluburile nu au bani. Am avut 18 echipe si multe din ele erau falimentare. Stadioanele nu se vor umple daca revenim la vechiul sistem. Problemele fotbalului romanesc nu se rezolva prin marirea numarului de echipe din Liga 1!

demolarii
demolarii  •  29 Februarie 2020, 01:20

La restul echipelor e cerneala pentru ca atat stiu sa faca conducătorii acelor echipe. Formați in sistemul relațiilor de partid, denumite in fotbal drept relații Cooperative, oameni ca Prunea, Balanescu, MM Stoica, Hagi, Becali, Iftimie,Badea,Borcea, Dragomir,Iorgulescu, Sandu, Burleanu, și cca 90% din " oamenii de fotbal"; conduc echipe de fotbal fără să înțeleagă și să aibă un obiectiv din fotbal... În rest e demagogie...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează