FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea, detalii de ultim moment despre transferul lui Ante Puljic: „Cred că asta va alege până la urmă”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 21:55

DINAMO //  Transferul fundașului croat Ante Puljic (31 de ani) a intrat în impas, fotbalistul fiind nemulțumit de oferta pe care i-a propus-o Dinamo. 

În această seară, înaintea partidei Dinamo - Hermannstadt, Florin Prunea a vorbit despre probabilitatea ca Puljic să ajungă la echipa din Ștefan cel Mare. Oficialul dinamovist nu crede că fotbalistul ar putea ajunge la FCSB, formație care stă la pândă în caz că negocierile cu Dinamo pică.

„Nu cred că merge la FCSB, el e dinamovist. El simte pentru acest club, cred că până la urmă va veni la Dinamo. Ştie că suporterii îl vor.

Dacă vom găsi ceva peste ce avem deja, bineînţeles că vom aduce. Dacă nu, se va merge la drum cu acest lot. Important e să revină jucătorii accidentați”, a declarat Prunea, la TV Digi Sport.

Ante Puljic a respins prima oferta făcută de Dinamo. Fundașul a fost nemulțumit de condițiile propuse de fosta sa formație, iar discuțiile s-au împotmolit. Motivul? Dinamo i-a prezentat croatului un contract în care prima de instalare era de 25.000 de euro, deși ajunseseră la un acord pentru 50.000.

Vezi și: 

PCH, amenințare fără precedent pentru Ionuț Negoiță și șefii „câinilor”: „Dacă acest jucător ajunge la vecinii de clasament, v-ați dat foc la valiză!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  27 August 2019, 10:42

din toti aia de la dinamo care sint cu masini beng0ase dar si cu neuroni putni nu au inteles ca trebuie sa faci ceva pentrua obtine alceva? si daca este de calitate cum nu se gasesc banii astia de la toti boierii fosti comunisti cu rude generali ce presupun ca au pensii uriase sa puna ban pe ban si sa aduca un fotbalist care face diferenta? pai cum se spune in lumea buna a fotbalului ca inaintarea aduce victorii si apararea campionate? dar cred cu tarie ca lume buna nu se mai afla la dinamo de mult. sint doar aventurieri de -o vara care se pling care se vaita si cind ii iei la intrebari se ascund. au scapat de taxe mari fratii negoita dar au nevoie la alegeri ca de acolo vin banii nu de la dinamo . dinamo a fost si este o jucarie si atit. de lucescu si tiriac nu mai spun o vorba de badea banuiesc ca isi scrie scrisori de felicitari cu popovicioiul fostul cumnat fugit in anglia cu bani cu tot. este o rusine ce faceti. cum sa mintiti in afaceri? ati mai facut prostia cu scotianul ala dupa ce omul a acceptat sa vina sa joaca intr-o groapa nu pe un stadion . asta a lipsit romanilor in mare parte si spus de regalitatea cindva 'oameni buni , muncitori dar fara caracater." asa ca domnule prunea nu te juca cu oamenii cum face becali la "manastire" si nu ii minti. nu poti nu poti dar nu iti bate joc!

schwartz69
schwartz69  •  27 August 2019, 07:05

cand esti varza in aparare, dar te *** pentru 25.000 euro, asta inseamna sa fii prost ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  27 August 2019, 00:33

ciobanul mizeaza pe banii de la participarea in grupele EL ))) dar vorba lui Pintili....cred ca vineri va fi coada la rezilieri de contracte la FCSB )))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează