FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Florin Prunea l-a tras deoparte pe Cosmin Contra: „Ai grijă, altfel vei păți ce au pățit alții mai mari decât tine!”

Florin Prunea +10   FOTO
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 18:09 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 18:34

Florin Prunea (52 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, reclamă faptul că roș-albii sunt în continuare dezavantajați de arbitri și dezvăluie dialogul pe care l-a purtat cu Cosmin Contra, antrenorul „câinilor”. 

Prunea și-a continuat discursul anti-Bogdan Bălănescu și spune că l-a avertizat pe Contra în privința „șobolanilor de la Dinamo”, o trimitere evidentă spre Bălănescu, cel care ar urma să fie înlăturat din „Ștefan cel Mare”. 

„Cred că au avut iar penalty. Meci de meci, continuă greșelile împotriva lor. Cine să iasă? Au membru în Comitetul Executiv, de ce nu vorbește nimeni? (n.r - Bogdan Bălănescu) A fost un scandal monstru în trecut, iar Argăseală (n.r - președintele FCSB) a vorbit o oră și jumătate în Comitetul Executiv despre niște greșeli de arbitraj. La Dinamo, nimic! 

Ușor, ușor, șobolanii dispar de la Dinamo. Dacă nu dispar...Eu i-am spus și lui Contra: «Ai grijă! Vei păți ce au pățit alții mai mari decât tine!». Dacă nu vor să schimbe lucrurile, e strict problema lor”, a declarat Prunea, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Nu vor avea probleme să intre în play-off, cu siguranță. Sunt jucători buni, de valoare. Pot fi între primele cinci echipe. De la Revoluție încoace, Dinamo n-a avut un asemenea buget” - Florin Prunea, fost președinte Dinamo

VIDEO Toate informațiile despre derby-ul FCSB - Dinamo

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - UTA 0-1:

+19 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Florentin Petre a analizat noul Dinamo și a dat verdictul în privința străinilor: „Se vede clar!”

Fanii au învins! Noua conducere a lui Dinamo, decizie majoră: „L-au dat afară aseară!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (13)
557359368547447
Florin Alexandru  •  30 Septembrie 2020, 11:50

Prunea,din nou pe "aratura"

creeperno
creeperno  •  29 Septembrie 2020, 22:44

Trebuie facut scandal si procese juridice daca se continua aceste greseli de rau augur. In singurul meci fara greseli de arbitraj, cel cu gazul, am luat toate cele 3 puncte.

oumuamua
oumuamua  •  29 Septembrie 2020, 20:40
Postat de pe 29 Septembrie 2020, 19:56

Arbitrii marteleaza pe dinamo meci de meci! Toate faulturile se dau invers. Dinamo nu primeste penalty-uri! Mafia gigista din arbitraj condusa de deaconu poate baga pe dinamo in b.

Daca nu se schimba ceva in mafia arbitrajului dinamo nu mai intra in play of inca 50 de ani.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează