FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost conducător al lui Dinamo lansează acuzații dure: „Sunt 2-3 șobolani la Rin. Ar vinde și câinii de la Săftica”

Dinamo este pe loc retrogradabil în Liga 1
Dinamo este pe loc retrogradabil în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 17:39 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 17:57

Florin Prunea (51 de ani), fostul manager general al lui Dinamo, critică actuala conducere a „câinilor” cu fiecare ocazie.

Sunt 2-3 şobolani pe acolo, pe la Rin, care stau şi nu ies în faţă. E un club care scârțâie din toate încheieturile! De fapt, nici nu cred că mai scârțâie, cred că au început să cadă căpriorii. E un club care se dărâmă!

Este disperarea asta de a vinde orice... ar vinde şi câinii de la Săftica dacă ar putea. Dacă Dinamo, Doamne, fereşte!, va retrograda, eu zic că se va desființa. Suporterii sunt incredibili, s-au mobilizat, dar ei nu pot duce această chestie la nesfârșit", este cea mai recentă declarație a lui Prunea despre fosta sa echipă, potrivit AntenaSport.

Florin Prunea, mandat nereușit la Dinamo

Florin Prunea a venit în iunie 2019 la Dinamo, însă realizările echipei din acest sezon nu au fost deloc grozave. „Câinii” au ratat pentru al 3-lea an consecutiv calificarea în play-off, iar problemele echipei nu au putut fi rezolvate de fostul portar cu 186 de meciuri în tricoul alb-roșilor.

Un fost conducător al lui Dinamo lansează acuzații dure: „Sunt 2-3 șobolani la Rin. Ar vinde și câinii de la Săftica”

13 iuniee data la care Prunea își termină contractul actual cu Dinamo

VIDEO Prunea, reacție incendiară la GSP Live, după FCSB - Dinamo 1-0

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mobilizare în rândul „câinilor” » Demersul fanilor lui Dinamo pentru a sprijini echipa în lupta pentru salvarea de la retrogradare!

A plecat de la Dinamo și își caută echipă pe internet! Ce calități și-a trecut în profil

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
creeperno
creeperno  •  11 Iulie 2020, 22:37

Bine ca am scapat de doi din ei adica prunica si neagoita

foxi
foxi  •  11 Iulie 2020, 21:15

:)

demolarii
demolarii  •  11 Iulie 2020, 21:12

Prunea e conducator spre play-aut. Cu el in frunte, s-a ajuns aici. De ce nu a luat poziție cat era sub contract? Sa nu piardă contractul....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează