FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea nu a mai rezistat! S-a luat de Mihai Stoica, după ultimele ironii: „Ciocu' mic, noi nu suntem în acea situație”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 09:09

Mihai Stoica, fostul director sportiv de la FCSB, nu ratează niciun moment s-o ironizeze pe Dinamo, echipă aflată în mare dificultate după ultimele mișcări de trupe din interiorul clubului. 

Enervat peste măsură de ironiile ațintite spre propriul club, Florin Prunea i-a răspuns fostului oficial roș-albastru: „Ciocu' mic, că sunt alții care nu și-au plătit jucătorii de două-trei luni de zile. Noi nu suntem în această situație. Suntem un club mult mai curat decât alții. 

Să spună adevărul, de când nu sunt plătiți jucătorii de la FCSB, și după să ne dea nouă lecții despre ce să facem la Dinamo”, a declarat Prunea, la TV Telekom Sport. 

Declarațiile lui Florin Prunea vin într-un moment în care Dinamo trece prin clipe dificile. Jucătorii au mai multe salarii restante, iar clubul stă pe un butoi cu pulbere după anunțul lui Ionuț Negoiță, care vrea să vândă clubul pe un leu.

Vezi și: 

FOTO Mihai Stoica râde de Dinamo pe Instagram: „Reduceri de Halloween” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
minell73
minell73  •  30 Octombrie 2019, 19:53
Postat de standart pe 30 Octombrie 2019, 10:53

Ma tavalesc! Bate falimentul la usa si moare de grija altora! Reactie tipica de disperat. Bai pruna: fii util, fa-te tuica!

O intrebare scurta,daca se poate: De ce te tavalesti? Ai boala copilului?

standart
standart  •  30 Octombrie 2019, 12:53
Postat de mariuss72 pe 30 Octombrie 2019, 11:02

Te tavalesti ca oaia in ***, mimi e pe bara, in afara fotbalului, dar ii arde de ce se petrece la Dinamo...tocmai acest infractor obraznic.

Vezi? Esti prost crescut si te iei de mine. Ma bucura ca te oftici,asa sa stii.

popescu222
popescu222  •  30 Octombrie 2019, 12:22

Nu pot sa-l inghit pe Prunea, dar intre el si infractorul bataus mm e o distanta mare: unul a jucat fotbal, altul a facut la buzunare pe cine-a apucat; unul a facut parnaie, altul nu, samd. Adica e inutil sa comentam orice 'dezbatere' intre cei doi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close