FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea se revoltă: „Am fost măcelăriți!” » Acuză o conspirație contra lui Dinamo: „Asta am vorbit cu președinții”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 21:58

Florin Prunea, 51 de ani, președintele lui Dinamo, a vorbit despre situația de la club și acuzat că există jocuri de culise împotriva echipei sale.

„Nimeni nu vrea Dinamo în play-off! Vreți să vorbim de arbitraj? Au fost 22 de greşeli împotriva noastră şi două pentru noi în acest campionat. Am fost măcelăriţi! Chiar și înainte de Revoluţie se mai păstra o măsură în această privinţă. S-a ajuns ca o echipă să fie sancţionată că a finanţat o altă echipă (n.r. cazul Astra - FCSB).

Nimeni nu ne vrea în play-off! Am vorbit cu niște președinți și le-am zis «Șansa voastră la titlu e să intre Dinamo în play-off!». Dinamo, când a fost în play-off, a fost o nucă tare. Dar poate unii nu vor nuci tari”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

„Nistor e un capitol închis pentru noi. Am văzut că a cântat imnul Craiovei, e un imn frumos. L-am cântat și eu cu plăcere” 
Florin Prunea

VIDEO » GOLUL LUI PEROVIC ÎN DINAMO - OSIJEK 1-1

Vezi și:

VIDEO Probleme la Dinamo! Cătălin Straton e nemulțumit: „Nu pot sta la nesfârșit așa! Am vorbit cu cei din conducere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  21 Ianuarie 2020, 20:05
Postat de dynamo.dresden pe 21 Ianuarie 2020, 19:58

Discuti doar cu Steaua comunista

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  21 Ianuarie 2020, 19:58
Postat de Bogdan State pe 21 Ianuarie 2020, 17:56

Nu discut cu analfabeții.

Discuti doar cu Steaua comunista

401398447299796
Bogdan State  •  21 Ianuarie 2020, 17:56

Nu discut cu analfabeții.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează