FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea și Florin Bratu, scandal în direct la TV: „Ai trădat pentru Becali! M-am opus să te întorci la Dinamo” vs. „Ai uitat cum tremurai și mă înjurai?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 10:20

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, și Florin Bratu, fostul antrenor al „câinilor”, au continuat războiul declarațiilor. 

Prunea și Bratu, aflați în conflict de mai multe zile, s-au contract în direct la TV Digi Sport. Cei doi s-au contrat din cauza situației actuale de la Dinamo, dar și-au amintit și de un conflict mai vechi, din sezonul 2009-2010. 

Florin Prunea: Ai uitat că am lucrat împreună! Tu erai jucător și eu conducător. Florine, ai uitat ce ai făcut la Cluj când ai plecat din cantonament? Când tu și colegii tăi ne-ați lăsat cu 5-6 jucători după ce a telefonat un impresar? (n.r. Giovani Becali) La meciul de la Bistrița în 14 jucători! 

Florin Bratu: Atunci eram toți la masă și tu ai venit să ne trimiți în cameră pentru că e târziu. Toți ne-am supărat și te-am întrebat « Unde e N'Doye? Pe noi de ce ne trimiți în cameră?» 

Florin Prunea: Meciul se terminase la ora 22:00 și voi ați rămas mult timp la masă! Mi-a zis antrenorul că nu vreți să mergeți în cantonament pentru că nu e N'Doye. Era ora 01:30. V-am rugat frumos să mergeți în camere. 
Florin Bratu: Ai spus că i-ai dat tu voie lui N'Doye 
Florin Prunea: Dar tu ce ai făcut când m-am întors eu cu spatele? 
Florin Bratu: Am spus «De ce vorbești așa?» Mi-ai zis că mă trimiți acasă și mă dai afară de la echipă. 

Florin Prunea:  Florine, n-am să te uit niciodată! Băi, eu nu te-am jignit niciodată! Tu nu ești dinamovist! Ce mare dinamovist ești tu, mă? Ai jucat un an și jumătate la Dinamo. Tu ai primit un telefon de la Giovani Becali și ai trădat Dinamo. La Cluj ai plecat din cantonament! Tu și colegii tăi. Ce ai făcut tu la recepție atunci.  

Florin Bratu: Vezi că nu am jucat un an și jumătate la Dinamo. Florine, nu mă provoca! De mine nu poate să spună nimeni că am primit ordine. Eu nu aveam contract cu Giovani Becali atunci. Ai uitat ce mi-ai zis? Ai uitat că m-ai înjurat și mi-ai zis că mă dai afară? Nu mai ții minte că tremurai tot? Nu mai știi ce era la gura ta? 

Florin Prunea: Ai fost din nou la un pas de Dinamo! Eu nu te vreau la Dinamo pentru că ești un antrenor mediocru! Bălănescu și Ionuț Negoiță au vrut să te pună antrenor, dar eu m-am opus! Ai trădat clubul ăsta, nu ai ce să cauți la Dinamo! Tu nu ai fost dinamovist nicioadată. De unde ești tu mare dinamovist? 

Florin Bratu: Lasă frustrările astea. Nu te prind bine. 
Florin Prunea: Chiar dacă te vrea Bălănescu, tu nu o să ajungi niciodată la Dinamo! Nu înțelegi că nu ai nimic în comun cu Dinamo?! 
Florin Bratu: Hai să facem un sondaj și să vedem cine e mai mare dinamovist. Vrei? 
Florin Prunea: Domnule Bratu, eu nu te-am jignit. Tu ai vândut și ai trădat Dinamo! Tu nu ai ce să cauți la Dinamo! 
Florin Bratu: Cu mine Dinamo a câștigat play-out-ul! 
Florin Prunea: Bă, la Dinamo să câștigi play-out-ul nu e performanță! 
Florin Bratu: D-asta am fost adus la Dinamo. Ca să promovez jucători tineri și să câștig play-out-ul

Ce s-a întâmplat în 2009-2010 

În sezonul 2009-2010, Florin Prunea era director sportiv la Dinamo, echipă aflată atunci într-un alt sezon de coșmar. Roș-albii pierdeau pe terenul lui CFR Cluj în semifinalele Cupei României, 1-2, prilej pentru izbucnirea unui conflict de proporții.  

DINAMO // Florin Prunea și Florin Bratu, scandal în direct la TV: „Ai trădat pentru Becali! M-am opus să te întorci la Dinamo” vs. „Ai uitat cum tremurai și mă înjurai?”

Imediat după meci, cinci jucători au fugit de la echipă în ceea ce presa a numit atunci „Scandalul Microbuzul”. După terminarea acelei partide, Ousmane N'Doye a petrecut alături de Djakaridja Kone și Zie Diabate într-un club de noapte din Cluj, stârnind furia colegilor români din lot.  
 

„Pârâți” la conducere de Florin Bratu, cei trei africani au provocat un scandal de pomină în lotul lui Dinamo. Enervat că nu se iau măsuri împotriva celor care au inițiat escapada, Bratu s-a luat la ceartă cu Florin Prunea, cei doi fiind aproape de bătaie.  

Citește și:

Beznă de Crăciun! Dinamoviștii au plecat în vacanță fără să fie informați dacă și când le intră în conturi restanțele salariale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1924355661199388
Sierra Leone  •  23 Decembrie 2019, 16:08

Cu Calarasul a fost primul meci cu Rednic pe banca. 1-1. După ce a condus Calarasul cu 1_0 greșeala unei *** adus din Belgia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  22 Decembrie 2019, 20:06

Prunea va da cainii rosii la SEPSI OSK..Practic nu se schimba nimic,doar domiciliul.Si SEPSI OSK este alb-rosu,sint vecini in clasament(covasnenii putini mai buni),dar vor pretui mult mai mult pe jucatori in frunte cu Nistor !

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  22 Decembrie 2019, 18:36

DEMISIA !!! balanescu , prunea , danciulescu si uhrin sa plece !!! DEMISIA !!! vrem antrenor apt ptr. DINAMO !!! STOICAN , Zlatko KRANJCAR sau ZICU , 1 din 3 !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează