FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu înțelege ce va face Răducioiu la Dinamo: „Așa ar fi fost mai util”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 09:05 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 10:57

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a comentat numirea lui Florin Răducioiu (51 de ani), jucător la Dinamo între 1985 și 1990, ca team-manager al formației roș-albe.

Oficialul Federației Române de Fotbal consideră că fostul atacant al „câinilor” ar fi fost potrivit pe un alt post în conducerea lui Dinamo, în care să fie implicat în politica de transferuri a clubului din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo a transferat căpitanul unei adversare din Liga 1! Iuliu Mureșan: „M-a impresionat caracterul lui”
DINAMO
Dinamo a transferat căpitanul unei adversare din Liga 1! Iuliu Mureșan: „M-a impresionat caracterul lui”

Andrei Vochin nu înțelege ce va face Răducioiu la Dinamo: „Era mai util în politica de transferuri”

„Nu înțeleg postul. Cred că pentru poziția asta ar fi putut fi un administrator, care nu trebuie să fi jucat la nivelul la care a jucat Florin. Răducioiu mi s-ar fi părut mai util în politica de transferuri, mai aproape de director sportiv, decât de team-manager.

Eu cred că la ce-a făcut Răducioiu pentru Dinamo, el ar trebui să impună respect. Nu ştiu care dintre băieții ăștia aprigi de prin galerie l-au văzut jucând, ca să înțeleagă ce a însemnat el. Din punctul ăsta de vedere, cred că e o mutare bună”, a spus Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Răducioiu a lucrat în 2006/2007 la Dinamo, director sportiv, în timpul primului mandat al lui Rednic în „Ștefan cel Mare”, antrenor care l-a dorit și în ultimul mandat, încheiat la decizia lui Iuliu Mureșan.

4 repere despre Florin Răducioiu:

  1. E al treilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Dinamo în campionat, după Marius Niculae și Paul Codrea: a început la 16 ani, 1 lună și 23 zile, pe 10 mai 1986;
  2. A marcat trei goluri în finala Cupei României din 1990, Dinamo - Steaua 6-4, o performanță pe care, în 176 de episoade din Derby, a mai izbutit-o doar Alexandru Ene I (Dinamo - Steaua 6-2 în campionat, 1 octombrie 1951);
  3. Toate cele 21 de goluri marcate pentru România au fost înscrise în meciurile oficiale. Într-un clasament privind reuşitele în partidele pe puncte, Răducioiu ocupă locul 3, după Hagi (26) şi Mutu (24);
  4. A marcat un gol pentru Milan în grupele UCL în sezonul în care italienii aveau să cucerească trofeul: 1 decembrie 1993, Milan - Porto 3-0, a deschis scorul.

VIDEO Poveștile lui Bogdan Lobont de la Rapid și Dinamo: "Nea George avea figura de președinte, de manager, în timp ce Cristi Borcea era mai suporter"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Circ la Dinamo! După intervenția lui Mureșan, un jucător a dat mesaj în direct: „Vreau să plec!”

EXCLUSIV Stoican și-a completat staff-ul cu un fost dinamovist! Când și împotriva cui are loc primul meci amical

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  05 Ianuarie 2022, 22:46

Pariurile au desfiintat fotbalul romanesc

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  05 Ianuarie 2022, 14:41
Postat de andy pe 05 Ianuarie 2022, 13:13

D-LE vOCHIN,pentru ca vad ca se vehiculeaza in toata presa ca (cine a fost si ce a facut_),,important este cine este acum si ce poate face acum..sincer eu cred ca poate face ceea ce a facut Dukadam(tot respectul),pentru echipa lui Becali

Poate juca în reclame la pariuri.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  05 Ianuarie 2022, 13:22

Sa se gaseasca si un inlocuitor pentru muresan. Ce cauta ala la Dinamo?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează