FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // FOTO „Spânzurat” în vestiar » Glumă sinistră a lui Pesici și Katsikas: ca să îi dea peste nas lui Rednic?!

Ivan Pesic +2   FOTO
Ivan Pesic

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 09:00

Azi e o zi importantă pentru mijlocașul lateral croat Ivan Pesici, 26 de ani, jucător care nu intră în planurile lui Mircea Rednic la Dinamo. 

Ivan Pesici așteaptă concretizarea unei oferte din Europa. Dacă nu se va realiza vreuna dintre discuțiile avansate, riscă să rămână până în vară la Dinamo, dar pregătindu-se separat cu Giorgos Katsikas și cu Laurențiu Corbu.

Care și ei așteaptă să vadă ce se întâmplă cu ei.

Miercuri, grecul i-a pozat pe cei doi colegi de suferință, iar fotografia cu Pesici, care pare „spânzurat” în vestiar, pare o formă de protest, pe Instastoryul lui Katsikas. A ieșit o glumă macabră despre starea de spirit a „ignoraților” de la Dinamo.

Ivan Pesici este la Dinamo din ianuarie 2018, iar în acest sezon a bifat 8 meciuri și un gol. Mircea Rednic nu-l ia în calcul pentru restul sezonului și nu l-a luat în cantonamentul din Turcia. 

ivan pesic1

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  31 Ianuarie 2019, 15:07

Mai baieti voi cititi invers,unde ati citi voi ca a dat 8 goluri si a jucat un meci? puneti-va ochelari si cititi si nu mai faceti misto,ori sunteti fcsb-isti si faceti caterinca.

comedy.central
comedy.central  •  31 Ianuarie 2019, 10:26
Postat de adrian_riga pe 31 Ianuarie 2019, 09:23

A bifat 8 goluri si un meci? Asta e mai tare decat mesii si robaldo la un loc. Ziarist ***.

Hai mai, nu fiti rai! S-miscat masa de scris...

870422573045650
Cristian Leonard  •  31 Ianuarie 2019, 10:10

Nu-l obliga nimeni sa fie fotbalist. Oricand poate avea o cariera de mare succes ca vanzator in Mega Image sau agent de paza la metrou.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează