FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

DINAMO - GAZ METAN 1-1 // Rednic, nemulțumit după un nou semieșec al "câinilor": "Unii jucători ar trebui să fie rezerve aici. Ești la Dinamo, e nevoie de mai mult tupeu!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 22:43

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a tras concluziile după remiza de pe teren propriu cu Gaz Metan, 1-1. 

"E un rezultat nesperat, dar cred că a fost meritat acest punct. O ducem bine până la 20 de metri, problema e acolo, în față. Centrările care vin nu sunt cum ar trebui să fie. Eu nu sunt mulțumit nici de joc. Ești la Dinamo, e nevoie de mai mult tupeu! Ne-am mișcat bine în prima repriză, adversarii au fost periculoși doar la fazele fixe. În apărare nu merg lucrurile de mult timp. I-am tot schimbat pe fundași, bine că nu luăm multe goluri.

Marea problemă e în atac. Am anumiți jucători care în mod normal ar trebui să fie rezerve. N-am ce să le reproșez din punct de vedere al atitudinii, ei vor, dar atât putem în acest moment.

S-a simțit lipsa lui Nistor, e un jucător care face diferența. E util, echipa are nevoie de el. Are prezență, plus că poate să dea o pasă, să scoată o fază fixă", a declarat Rednic, la Look Sport. 

"Ait-Atmane a făcut un joc bun, are calitate. Va fi mult mai ok cu timpul, la fel și Zenke, Tade sau Montini. Tade cred că va intra la următorul meci" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Vezi și: FOTO + VIDEO Al patrulea egal din mandatul lui Rednic! Dinamo profită de inspirația din ultimul minut a lui Salomao și anulează avantajul lui Gaz Metan

Program Etapa a 16-a Liga 1:

Vineri:
Dinamo - Gaz Metan Mediaș 1-1
Sâmbătă:
16:00 Sepsi - Astra Giurgiu
18:30 Concordia Chiajna - CFR Cluj

Duminică
13:30 Dunărea Călărași - Hermannstadt
17:30 FC Voluntari - Viitorul
20:30 Poli Iași - FCSB
Luni
20:30 FC Botoșani - CS U Craiova

Clasament Liga 1: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
mosvasile
mosvasile  •  24 Noiembrie 2018, 19:29

Aitmane ala e leent,lent rau!Zenke,pana acum e praf!L-a adus doar ca e la fel de gras cum era Gnohere?Montini iar e lent!Jucator de serie C!Cat despre Tade...Va fi mai rau si decat Zenke!

ana_moura
ana_moura  •  24 Noiembrie 2018, 17:53

Orice ati face voi la hartia gigista gsp, e clar că TOATĂ ROMÂNIA URĂȘTE mizeria fc5b!!

ana_moura
ana_moura  •  24 Noiembrie 2018, 17:28
Postat de cainelup pe 24 Noiembrie 2018, 16:13

"problema e acolo, în față" - apararea-i brici, este !?

Daca arbitrul fluiera faulturile asa cum au fost, de fapt, Dinamo inscria inca din prima repriza!! dar pentru ca zapaucul a fost arvunit de gigi bulău, a reiesit ca Dinamo a egalat pentru ca nu i s-a dat un penalty gazului!! Astia sunt arbitrii pastoriti de ciobanoidul ghebos!!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează