FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

DINAMO - GAZ METAN 1-1 // VIDEO + FOTO Eroare gravă de arbitraj: penalty CLAR neacordat oaspeților

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +1   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 21:14

Dinamo și Gaz Metan au terminat la egalitate, scor 1-1, în primul meci al etapei cu numărul 16 din Liga 1. Oaspeții au cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 36 al partidei. 

O centrare din flancul stâng al atacului formației lui Mihai Teja a ajuns la Fofana. Mingea reluată cu capul de fundașul din Guinea a fost oprită cu mâna de Katsikas. 

Fotbaliștii medieșeni au protestat vehement, cerând o lovitură de la 11 metri, dar fără succes. "Centralul Iulian Călin", după o consultare cu asistentul, a dictat lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri. Carlos Fortes a șutat puternic, prin zid, dar lovitura lui a fost respinsă de panamezul Jaime Penedo. 

Și dinamoviștii au cerut penalty

În prealabil, în minutul 22, dinamoviștii au solicitat la rândul lor o lovitură de pedeapsă. Daniel Popa a căzut în careu în urma unui duel cu Marius Constantin, dar arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue.

Vezi VIDEO cu faza AICI!

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO Cascadorii râsului în "Ștefan cel Mare" » Jucătorii dinamoviști s-au făcut de râs în prima repriză

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
119667655301671
Marian Voican  •  26 Noiembrie 2018, 00:09

ar trebui sa le fie rusine si comentatorilor tv. si ziaristi;or sa vorbeasca de rau echipa dinamo,iar pe adversare ......sa le laude.....Apropo de meciul Iasi-FCSB......mare jucator Pantaru asta,si-a facut pe deplin datoria fata de echipa lui GIGI.....CA DE E VENIT DE LA Viitorul......

geo.b.
geo.b.  •  25 Noiembrie 2018, 10:08

Am vazut si eu faza si intradevar nu se pune problema ca mingea sa nu fi atins mana,pentru ca se vede clar.DAR in acest caz,nu se pune,nu se ia in considerare faptul ca mingea a venit din capul celui de la Medias de foarte aproape. Nu cred ca a fost jumatate de metru,plus ca jucatorul a fost cu spatele si nu a avut intentia de a juca mingea cu mana.DAR AM observat de multe ori:comentatorii si ziaristii,.....cam lucreaza cu "ocaua mica",nu judeca cu aceeasi masura fazele favorabile echipei dinamo si fazele care incrimineaza aceeasi echipa.Nici nu folosesc aceeasi "masura" cand vorbesc depre alte echipe.Vazand mult fotbal,mi-am dat seama prin comparatie ca-i asta-i realiatatea si citind multe articole despre fotbalul din liga 1,tot prin comparatie,"rezultatul" este acelasi.

mosvasile
mosvasile  •  24 Noiembrie 2018, 19:40

Cata rea credinta pe "ziaristii"astia-inclusiv cei de la GIGI SPORT1!Pai mai intai a fost penalty neacordat lui Dinamo-la lovitura la gatul lui Daniel Popa, aplicata de Marius Constantin!Lovitura la gat mai oameni!Ati vazut ce era sa se intample cu Mihaila!Daca Mihaila ar fi fost jucatorul lui Dinamo,hienele astea de presa ar fi fost in stare sa zica ca a simulat!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează