FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 2-0

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // Anghel Iordănescu nu e mulțumit de jocul echipei fiului său: „Prestație modestă, mă așteptam la mai mult”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 23:05

Anghel Iordănescu (69 de ani), tatăl lui Edward Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a fost prezent pe stadion la duelul Dinamo - Mediaș 2-0, fiind nemulțumit de jocul prestat de formația fiului său. 

„Prestația lui Gaz Metan a fost una modestă. Îmi pare rău pentru Edi. În ceea ce privește Gazul, mă așteptam la mai mult. Edi are nevoie de jucători, sunt multe posturi nedublate. Nu e nici o bancă de rezerve solidă. Dacă echipa va ieși din insolvență, cu totul altfel vor sta lucrurile în cea de-a doua parte a sezonului. 

Edi trebuie să respecte contractul, a fost alegerea lui să vină și trebuie să rămână până la capăt”, a declarat Anghel Iordănescu, la ieșirea din stadion

Suspendat, Edward Iordănescu nu a stat pe bancă la duelul cu Dinamo, dirijându-și însă secunzii prin intermediul apelurilor telefonice. 

Vezi și: 

Citește AICI cronica meciului Dinamo - Gaz Metan 2-0!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
corectu
corectu  •  19 Octombrie 2019, 07:49

Gazul nu prinde play-offul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează