FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // Dinamo trece de Gaz Metan! FOTO + VIDEO Echipa lui Uhrin urcă în elită: două goluri și „câinii” sunt pe loc de play-off

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 22:30

Dinamo - Gaz Metan 2-0 // Roș-albii s-au desprins târziu pe tabelă, deși medieșenii nu le-au pus cine știe ce probleme. După 1-0 au ratat mult și era să fie egalați.

„Câinii” au câștigat, într-adevăr, dar parcă nu sunt ei dacă nu-și fac singuri viața grea. De la conducere și până la firul ierbii. 

De bine ce făcuseră o partidă mare cu FCSB (1-1), pe Național Arena, boss-ul Negoiță i-a răsplătit cu doar un sfert din salariul pe ultimele două luni. Așa, ca să nu intre în a treia lună de neplată și să îndrăznească să-și depună memorii la FRF. 

Șovre a comis-o 

Pe teren, reușita lui Mrzljak (21) părea să atragă și altele în poarta Gazului. Mai ales că medieșenii, „sedați” de pauza rezervată „naționalei”, nu prea mișcau. Dar până la pauză, Sorescu, în două rânduri, și Daniel Popa și-au bătut joc de ocazii pe care scria gol, remarcându-l pe portarul Pleșca. Iar asistentul Octavian Șovre, la rându-i, i-a refuzat un gol valabil lui Mrzljak, pentru un ofsaid pe care numai el l-a văzut. 

În sfârșit, Sorescu! 

Suspansul s-a prelungit și-n partea secundă. Nistor a preluat ștafeta ratărilor, cu un șut scos de pe linie de Marius Constantin. Scăpată și de data asta cu fața curată, Gazul a intrat ușor, ușor în meci. 

Iar Cardoso, cel pe care președintele Mărginean vrea să-l recomande lui Ronaldo, la Valladolid, l-a obligat pe Piscitelli să respingă în „transversală”! 

Dinamoviștii au luat în serios avertismentul, iar Nistor l-a servit impecabil pe Sorescu. De data asta, cu efect și pe tabelă: 2-0. Scor final.

2 goluriși 7 pase decisive are Nistor, cu cea de azi

14 meciurila rând fără eșec are Dinamo cu Gazul în "Groapă"

FINAL » Dinamo - Gaz Metan 2-0

Echipele de start:

Dinamo: Piscitelli - D. Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, G. Moura - Mrzljak, I. Filip - Sorescu, Nistor, Moldoveanu - D. Popa 
Rezerve: Straton, Klimavicius, R. Grigore, A. Răuță, K. Bru, Brito, Perovic
Absenți: Corbu (suspendat), Montini, Neicuțescu, Sin, Fabbrini (accidentați) 
Antrenor: Dusan Uhrin jr. 

Gaz Metan: Pleșca - Pleașcă, R. Popa, M. Constantin, Velisar - Droppa, N. Roșu - R. Romeo, D. Cardoso, D. Olaru - Sg. Buș
Rezerve: Batista, Ely Fernandes, Diakota, Trif, Drăghici, Sanoh, Chamed 
Absenți: Larie (suspendat)
Antrenor: Edward Iordănescu 

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad) / Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), Sebastian Gheorghe (Suceava) / Rezervă: Adrian Cojocaru (Galați) / Observator: Eduard Dumitrescu (Pitești)

+4 FOTO

Vezi și:

DINAMO - GAZ METAN // Ricardo Grigore, despre problemele „câinilor”: „De noi îmi e cel mai frică”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (127)
zorrozabal
zorrozabal  •  19 Octombrie 2019, 17:25
Postat de cuviosul_pafnutie pe 19 Octombrie 2019, 14:33

O victorie e buna oricum!Dar nu ne putem considera "in elita"pana nu batem si echipe din "elita"!Adica abonatele la play off!Si urmeaza trei meciuri"ale adevarului"!Cu Viitorul,pe care am intrecut-o acasa o singura data-in mandatul lui Contra-apoi cu Craiova si apoi cu CFR-pe care de asemenea nu i-am mai intrecut tot din mandatul lui Contra!

Pe Viitorul i-am mai intrecut "acasa"-pe stadionul Dinamo-si in mandatul lui Bratu!Scor=1-0,gol Costache!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Octombrie 2019, 14:51
Postat de rivaldinho pe 18 Octombrie 2019, 22:03

Un mare fas! Nici nu alearga jucatorii nostri. Dovaca e un blat de exceptie. Olaru pase mizerabile... Sper sa ne mai lase sa dea golul 2, am la pariuri!

Neplatiti bre!Ce mare filozofie?Cel putin asa zicea Edy!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Octombrie 2019, 14:46
Postat de mariuss72 pe 18 Octombrie 2019, 22:19

Slab meci, nu se poate sa-ti bati de ocazii in halul asta. Au avut noroc ca Medias au fost absenti.

Lipsa de tehnica!De aia nu erau in stare s-o bage in poarta!Nu pot sa uit preluarea lui Moldoveanu la pasa pusa de Perovici!Iar Moldovenu -in camp-joaca destul de bine!

Vezi toate comentariile (127)
Comentează