FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 2-0

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // Filip Mrzljak se autopropune în Spania: „Ronaldo, ia-mă pe mine! Am bagajul făcut” :)

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 19:58

Filip Mrzljak (26 de ani) a deschis scorul în meciul dintre Dinamo și Gaz Metan (2-0), marcând primul său gol în tricoul „câinilor”.

Tocmai împotriva echipei antrenate de Edward Iordănescu, omul care l-a adus în România în 2014 la Pandurii Târgu Jiu. Croatul a început să-și ia în serios rolul de lider din vestiarul roș-albilor, mai ales că a fost căpitan și la Pandurii, și la Astra Giurgiu. 

„Nu trebuie să facem party! Am arătat doar ceea ce trebuie să arate mereu Dinamo. Poate că alții nu credeau că suntem în stare. Poze facem la final cu clasamentul, dacă vom avea cu ce, nu doar că am fost o seară sau două pe loc de play-off. Dinamo poate mai mult decât a arătat până acum. Eu sper și trebuie să fim în play-off, unde mi-aș dori să ajungă și Edi Iordănescu cu Gaz Metan”, a comentat mijlocașul de 26 de ani. 

„Carne tocată și ciorbă de burtă” 

Fotbalistul s-a amuzat pe seama ultimului conflict din Ștefan cel Mare, cel cu doctorul Adrian Motoacă în prim-plan: „Mâncarea mea preferată? Carne tocată, ciorbă de burtă, tocăniță. Până la urmă, fiecare mănâncă doar ce-i place. Ne-am obișnuit cu discuțiile astea la Dinamo, uneori e amuzant". 

Gaz Metan joacă pe 15 noiembrie un amical în Spania cu Real Valladolid, iar Mrlzjak știe ce fotbalist i-ar propune patronului ibericilor, Ronaldo „Il Fenomeno”: „Pe mine! Am bagajul făcut, ia-mă pe mine și gata! Asta i-aș zice dacă ne-am întâlni. OK, după ce termin contractul cu Dinamo, o să vorbesc cu Ronaldo!”, a spus Filip pentru Gazeta Sporturilor. 

Vezi și:

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // VIDEO Meniul preferat al lui Dan Nistor: „Pe ei și la casierie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2958367877526525
Olteanu Adrian Florentin  •  19 Octombrie 2019, 22:30

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.studio47com.dinamobucuresti Aplicația pentru suporterul dinamoviat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează