FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

DINAMO - GAZ METAN // Dusan Uhrin, fără 3 jucători + Ce spune despre scandalul cu medicul echipei: „Totul e o minciună”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 19:15

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a vorbit înaintea meciului cu Gaz Metan de vineri, de la ora 20:30, și a spus că nu se poate baza pe trei jucători. 

„Gaz Metan e o echipă foarte bună pe faza ofensivă. Noi trebuie să fim buni în apărare, ei în schimb au probleme în defensivă. Montini, Fabbrini și Neicuțescu, cel care s-a accidentat la națională, vor lipsi. Dar important e că avem jucători care să-i înlocuiască”, a spus Uhrin la conferința de presă.

Tehnicianul a comentat și conflictul cu fostul medic al echipei, Adrian Motoacă, cel care a spus că Uhrin „voia să le dea să mănânce jucătorilor doar paste bolognese”, iar el s-a opus și a fost concediat. (Detalii AICI):Nu vreau să vorbesc despre problemele cu doctorul, e o problemă interioară. E problema lui ce a spus, pentru că nimic nu a fost adevărat. Totul e o minciună! Acum echipa are doctor, cel care s-a ocupat de echipele de juniori ale clubului”.

„A fost o idee foarte bună venirea copiilor pe stadion la meciul României, era urât cu stadionul gol. România trebuie să câștige cele două meciuri, oricine poate pierde din această grupă”
Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Video de la antrenamentul de azi al „câinilor”:

Match preview Dinamo - Gaz Metan

Vezi și:

Adrian Motoacă, medicul concediat de Dinamo, iese la atac: „Uhrin ne vedea ca pe niște subordonați. Voia să le dea jucătorilor paste bolognese!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  18 Octombrie 2019, 16:20

Respect,Dușan!

corectu
corectu  •  18 Octombrie 2019, 07:55

Gazul nu știu cum face,dar pierde meciurile cu Dinamo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close