FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

DINAMO - GAZ METAN // GSP a aflat verdictul medicilor: când revine Mattia Montini + pe cine folosește Uhrin cu Gaz Metan

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2019 14:30

Dinamo joacă vineri pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, roș-albii confruntându-se cu probleme de efectiv înaintea confruntării cu echipa lui Edward Iordănescu.

  • Dinamo - Gaz Metan e vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport!

Pe lângă Mihai Neicuțescu, out din echipă pentru tot restul anului, Uhrin nu se va putea baza nici pe Mattia Montini, golgeterul din sezonul trecut. Mattia a forțat în amicalul contra Concordiei Chiajna (2-1) și a suferit o microleziune fibrilară.  

Testele efectuate de atacant au confirmat că acesta nu va putea fi utilizat cu Gaz Metan Mediaș, însă veștile bune sunt că acesta va fi mai mult ca sigur pe teren în duelul de peste două etape cu Viitorul. 

Popa sau Pero? 

Astfel, tehnicianul lui Dinamo va alege pentru meciul de mâine dintre Daniel Popa și Slavko Perovic. Ultimul abia a revenit la echipă după ce a avut unele proleme cardiace și ar putea bifa primele minute după meciul cu Viitorul din prima etapă (0-5), când a evoluat 30 de minute.  

DINAMO - GAZ METAN // GSP a aflat verdictul medicilor: când revine Mattia Montini + pe cine folosește Uhrin cu Gaz Metan
Slavko Perovic

Vezi și: 

Cine l-a trimis la cuțit? Dinamo și FRF se acuză reciproc după accidentarea lui Mihai Neicuțescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
394966434424757
Mihai Dinu  •  18 Octombrie 2019, 03:46

La fel cum a fost si cu "bizonu"dupa ce a plecat Rednic ( a naibii coincidenta) si mai este si Klimavicius, nu mai joaca ptr Dinamo, trebuiesc inlocuiti!

dogred10
dogred10  •  17 Octombrie 2019, 16:19

Eh cred ca stim cu totii ce sa intamplat, el a uitat fotbalu fix cand a plecat Rednic, chiar el la adus, si stim cu totii cum e Strambu, la influentat sa joace mai nefast ca ii umplea conturile lui Negoita, iar Rednic dat afara lua prafu de pe toba. Plus de asta parca a ratat si un transfer in Rusia pe bani buni la salariu, iar toate astea au coroborat cu evolutia lui stearsa. Eu cand am zis ca mai trebuie adus un atacant ca vor veni accidentarile, mi-a sarit lumea in cap, ca suntem acoperiti,etc... ce bun era un Bilinski sau din tara Ofosu de la botosani, ar fii fix ce ne-ar trebui, un atacant rapid

magic4ever
magic4ever  •  17 Octombrie 2019, 15:24

Oricum Montini a uitat sa mai marcheze...zici ca a uitat fotbalul fata de sezonul trecut...nu se demarca bine, rateaza ocazii clare de gol...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează