FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gigi Becali le spulberă speranțele dinamoviștilor din proiectul socios „DDB”: „Să vedem dacă mai au de unde să ia bani”

Suporterii din PCH încearcă să salveze Dinamo de la dispariție +31   FOTO
Suporterii din PCH încearcă să salveze Dinamo de la dispariție

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 18:03

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a vorbit despre situația dificilă pe care o traversează Dinamo, club care a ajuns să fie susținut exclusiv de suporteri după ce Ionuț Negoiță a anunțat că refuză să mai investească bani în echipă.

Totuși, Becali nu consideră că fanii reuniți în proiectul socios „DDB” pot susține la infinit un club de talia lui Dinamo: 

„Dinamo face bine că ia bani de la suporteri, dar să vedem dacă mai au de unde să ia. Ei sunt 5.000 și au strâns 500 mii euro. Suporterii iubesc echipa, mai dau o lună, două, dar de unde să aibă suporterii mereu atâția bani? 

Bravo lor, dar orice ar face tot nu pot să țină echipa," a mărturisit Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Dinamo, salvată de suporteri

Dinamo trăiește în aceste momente doar datorită suporterilor. Pe lângă banii virați prin programul Doar Dinamo București, ajuns în acest moment la 6.845 de membri, suporterii ajută echipa financiar și prin cumpărarea biletelor virtuale. Play-out-ul Ligii 1 se va relua fără spectatori, dar „câinii” vor fi susținuți de la distanță de peste 13.500 de fani. 

Fanii lui Dinamo au cumpărat toate biletele virtuale pentru meciul cu Chindia Târgoviște, din runda a treia a play-out-ului, iar acum se mobilizează din nou. Au scos la vânzare tichete și pentru duelul cu Sepsi, din runda cu numărul 5. 

Match Preview Dinamo - Chindia Târgoviște

Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

+27 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV. El e cumpărătorul real al lui Dinamo: Pablo Cortacero, omul din spatele lui Melero Marin

„Lucrături” pe burta goală la Dinamo » I-au adus șef lui Mihalcea! Tensiunile cresc în culise: „Doar eu răspund de rezultate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
rocky2
rocky2  •  10 Iunie 2020, 00:37
Postat de babacloanta pe 09 Iunie 2020, 21:57

5 lei un bilet nu saraceste nimeni ..poti lua intr-o luna si 10 bilete si nu se sinte 10 bilete echibvalentul laun bilet la trib 1 cand nu e pandemie ..asa ca frustraea e mare ..sa nu uite ca o parte din suporteri cumpara din diaspora unde nu e foamea de aici unde pnl saraceste tara distruge economia ,pensionat=rii cumara cate un ardei ,o rosie o paine sa aibe ce manca ,..cazu profesoarei care atunci cand 3 legume diferite au costat 10 lei a inceput sa lacrimezi sia renuntat la 2 produse pt ca nu avea decat 4 lei la ea ..

Baba rtv-ista!:)))

rocky2
rocky2  •  10 Iunie 2020, 00:34
Postat de reddm pe 09 Iunie 2020, 22:03

Pârlitule, oierul, noi suporterii adevărați ai echipei Dinamo nu o sa lăsăm echipa sa moară, dăm bani toată viața, ca o rată, dar tot nu va muri acesta echipa cum sperați mulți dintre voi

Doar gigistii spera si poate o parte din oltenii mititelizati!:)))

endeavour
endeavour  •  09 Iunie 2020, 22:57

Repet, ma inscriu in ddb, desi nu sunt dinamovist! Sa moara gigi becali de ciuda!! Cumpar si nilete la fiecare meci! Gigicâh du-te băi in UE!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează