FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gigi Mulțescu acuză o conspirație: „E incredibil! Nu se poate să fim programați după interesele altora”

Gigi Mulțescu (68 de ani) crede că formația lui este dezavantajată de programul stabilit de LPF.
Gigi Mulțescu (68 de ani) crede că formația lui este dezavantajată de programul stabilit de LPF.

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 10:34 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 11:44

Dinamo revine duminică pe teren, împotriva celor de la FC Voluntari. Antrenorul Gigi Mulțescu (68 de ani) crede că formația lui este dezavantajată de programul stabilit de LPF.

„E o poveste care durează, nu cred că avem timp. Sigur că ne simțim dezavantajați, pentru că noi am respectat toate normele impuse de DSP și cred că suntem singura echipă care a stat peste trei săptămâni în carantină. După trei săptămâni să venim patru zile și după să jucăm. Al doilea meci îl avem după o zi, e incredibil. Un organism se reface după 72 de ore. Nu poți să mă pui la o zi cu adversarul meu direct în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acest meci contra Chindiei trebuia programat la trei zile și jucam la o zi cu un alt adversar.

Am stat peste trei săptămâni și avem patru zile să punem jucătorii pe picioare din punct de vedere fizic. Nu mai vorbesc despre partea tehnico-tactică și morală. Bineînțeles că ne temem de accidentări. Din propria inițiativă, doctorul a făcut un control cardiologic celor care au fost depistați pozitiv. Asta ca să vedeți câtă importanță dăm sănătății. Nu poți să mă programezi pe mine marți, după ce am jucat duminică. Am pierdut mulți jucători și vom avea mulți juniori care vor intra să joace. Noi suntem dezavantajați foarte tare, nu se poate să fim programați după interesele altora”, a declarat Gheorghe Mulțescu conform Prosport. 

Programul lui Dinamo până la finalul play-out-ului:

  • 2 august: FC Voluntari - Dinamo (etapa 13)
  • 4 august: Dinamo - Hermannstadt (11)
  • 6 august: Dinamo - Chindia (3)
  • 9 august:  Hermannstadt - Dinamo (4)
  • 12 august: Chindia - Dinamo
  • 15 august: Sepsi - Dinamo (12)
  • 18 august: Dinamo - Viitorul (14)

Clasament play-out: 

VIDEO. Program horror pentru Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Noi teste medicale la Dinamo! Ce se întâmplă cu două zile înaintea revenirii în play-out

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  31 Iulie 2020, 14:28

f corect a punctat Multescu... hmm, figurantul stoichita a intrat la pauza, in finala cupei ,in vestiarul *** cocalare sa ii "imbarbateze" ... cine s a sesizat, ca este articol in ziar? cat mai duceti oile si interese lor in brate? pt unii muma, pt altii ciuma !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tandd
tandd  •  31 Iulie 2020, 13:28
Postat de Edi Girnita pe 31 Iulie 2020, 12:11

Tătăiță, nu era mai bine sa fi pierdut cu 3-O la masa verde, că erați demult în liga 2! V-a reprogramat de nu știu câte ori,adversarele și-au modificat programul din cauza derbedeilor vostrii iar vouă tot nu va convine? Sunteți disperați și lași pe deasupra cu un tupeu ***!!!

nea cutare,pune mana pe niste almanahe dalea de le zice regulamente.O echipa nu poate pierde cu 3-0 adica ptr neprezentare,deoarece legea spune ca nu poate fi programata pana nu se incheie ancheta dsp.Ptr dinamo n-a fost facuta nici o concesie la ora asta luand in calcul ca o sa joace meciurile intr-un ritm sustinut(nu e ideal,dar sunt de acord ca meciurile sa se joace pe teren ca asa e normal,toti ar trebui sa faca niste sacrificii luand in calcul perioada si problemele cu infectarile)Multescu asta a vrut sa spuna,ca joaca,nu e normal dar trebuie sa joace,a cerut o zi in plus doar ptr meciul cu contracandidata ,zi care se putea recupera la alt meci,nu e mre lucru

viorelpreda
viorelpreda  •  31 Iulie 2020, 12:58
Postat de cornelconasu pe 31 Iulie 2020, 12:23

*** , nu ti-e rușine ?! Ura prostească ti-a întunecat ultima fărâmă de judecată ! Când în istorie vreo echipă a fost programată așa , derbedeule ? Tu ai ideee ce înseamnă un joc de fotbal la 48 de ore și patru meciuri în 7 zile ? Nu e nici șah nici table ! Vorbiți ca proștii !

Aveti lot de 24-25 de jucatori.O etapa joaca unii, etapa urmatoare altii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează