FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Gigi Mulțescu, deziluzionat după apariția cazurilor de COVID-19 » Ce le reproșează jucătorilor

Mulțescu a reacționat după apariția cazurilor de COVID-19 de la Dinamo
Mulțescu a reacționat după apariția cazurilor de COVID-19 de la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 12:13 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 14:31

CORONAVIRUS LA DINAMO. Gigi Mulțescu (68 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a oferit o primă reacție, în exclusivitate pentru GSP.ro, după ce șase jucători din echipă au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar meciul contra Chindiei Târgoviște de azi a fost amânat.

Noul tehnician al „câinilor” spune că era mulțumit de antrenamentele efectuate până acum, însă le reproșează jucătorilor că au fost neglijenți și nu și-au luat toate măsurile de precauție pentru a nu contracta virusul. 

„Nu pot să spun mare lucru pentru că nu stăpânesc toate datele. Din punct de vedere fotbalistic, e o lovitură grea. Abia aduseserăm echipa la un nivel cât de cât bun, fusese o atmosferă bună de muncă la antrenamente. I-am simțit foarte bine pe jucători în ultimele două zile.

Din păcate, o lipsă de respectare a regulilor a făcut ca acești jucători să fie depistați pozitiv. Undeva s-a făcut o greșeală, a fost o slăbiciune care a permis ca ei să fie infectați. Așteptăm să vedem ce se hotărăște. În primul rând, vom merge la izolare. 

Nu știu dacă se va juca următorul meci contra Chindiei (n.a - programat duminică, la ora 18:00). Eu sunt preocupat de problemele echipei, nu mai pot să comentez prea mult aceste lucruri, deoarece nu le stăpânesc. Doctorul și președintele Bogdan (n.a - Bălănescu) știu mai bine, eu sunt sub imperiul a ceea ce s-a întâmplat”, a spus Mulțescu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

VIDEO. Dinamo întâmpină noi probleme din cauza pandemiei de coronavirus

Dinamo riscă retrogradarea! 3 probleme URIAȘE pentru „câini” + două scenarii HORROR

Situație dificilă pentru Dinamo

Situația de la Dinamo devine și mai complicată pentru echipa tocmai preluată de Gigi Mulțescu. Meciul din această seară va fi amânat, la fel ca următoarea partidă din campionat, tot contra Chindiei. 

Calendarul competițional este extrem de încărcat, astfel că organizatorii competiției vor găsi cu greu date disponibile pentru reprogramarea partidelor. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Rivala lui Dinamo suspectează o strategie, după ce 6 jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19: „Asta i-ar avantaja pe bucureșteni”

EXCLUSIV / UPDATE Încă un șoc pentru „câini”! 6 jucători, depistați pozitiv cu coronavirus! Ce se întâmplă cu meciul de azi + Justin Ștefan confirmă GSP

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maistorkokir
maistorkokir  •  16 Iulie 2020, 17:18

E evident vina jucatorilor lui dinamo ca n-au avut grija, in rusia ori pierzi cu 3-0 ori joci cu echipa a 2-a, altfel se poate crea un conflict de interese, probabil e mai avantajos sa joci partide cand campionatul e de fapt incheiat, stii exact cate puncte mai ai nevoie sa nu pici in "B".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează