FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Altă problemă la Dinamo: Gigi Mulțescu vrea să-și dea demisia! Următoarele ore sunt decisive

Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, bate tot mai mult în retragere, după doar două antrenamente: +22   FOTO
Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, bate tot mai mult în retragere, după doar două antrenamente:

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 08:37 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 10:20

Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, bate tot mai mult în retragere, după doar două antrenamente: ia serios în calcul să renunțe la funcția de antrenor principal, dacă azi alți dinamoviști vor fi declarați infectați.

Până astăzi, când este programat un nou test pentru coronavirus la Săftica, unde se vor reuni lotul echipei și staff-ul tehnic, 11 fotbaliști au fost infectați cu COVID-19

Jucătorii, antrenorii și cei din staff-ul lotului vor fi supuși unei noi testări, iar rezultatele vor veni într-un interval de la 8 la 24 de ore după control. În funcție de acestea se va cunoaște situația echipei, când se poate reveni la antrenamente. 

Cu toate că dinamoviștii militează pentru a se găsi o formulă în care campionatul să se întrerupă, iar ei, penultimii în clasament, să nu retrogradeze. Deja au trei restanțe de disputat! Și vor pierde cel puțin 6 zile - în cel mai bun caz - în care nu au efectuat niciun antrenament centralizat.

Țălnar, de voie, de nevoie 

Situația din prezent l-a descumpănit pe Gigi Mulțescu. Atent și la sănătatea sa, antrenorul de 68 de ani are tot mai serioase planuri să se despartă de Dinamo. După doar două antrenamente! 

Tehnicianul este nemulțumit de cum s-a gestionat viața extrasportivă a formației după reluarea pregătirii, odată cu startul stării de alertă. În ultimele zile, antrenorul a fost la Hațeg, acolo unde are o casă, dorind să stea departe de toată nebunia din jurul clubului din Ștefan cel Mare.

În funcție de rezultatele acestor teste de astăzi, va decide dacă va continua munca la Dinamo. Cornel Țălnar, directorul tehnic, nu este nici el satisfăcut de situație, dar el este implicat și în proiectul spaniolilor trimiși de Cortacero și Melero să negocieze preluarea acțiunilor lui Negoiță

În calitatea sa și de nou șef al centrului de juniori de la Dinamo, "Țânțarul", 63 de ani, va fi obligat să se ocupe de pregătirea echipei

10.000 de euroeste suma promisă lui Mulțescu drept bonus dacă o scapă pe Dinamo de la retrogradare. Plus 3.000 de euro salariu pentru ultimele etape ale sezonului

4 punctea obținut Dinamo în play-out din 21 posibile, în ultimele două partide înregistrând o victorie și o remiză

Dinamo, închisă la Săftica 

Dinamoviștii au luat în calcul și varianta, nedorită de ei, de a relua campionatul. După o altă săptămână de absență de la antrenamente.

 Până când se va cunoaște programarea oficială, fotbaliștii testați negativ la testul PCR de astăzi vor fi cantonați la Săftica pe termen nelimitat, până la încheierea sezonului. Pe modelul directivei oferite de ministrul sportului, Ionuț Stroe.

Cine are COVID-19 la Dinamo:

  1. Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)
  2. Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș defensiv)
  3. Ricardo Grigore (21 de ani, fundaș central)
  4. Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central)
  5. Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv)
  6. Ștefan Fara (19 ani, portar)
  7. Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga)
  8. Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș ofensiv)
  9. Aleksander Mitrovici (17 ani, portar)
  10. Dan Tălmaciu (19 ani, fundaș)
  11. Mattia Montini (28 de ani, atacant)
  12. Un maseur al clubului

FOTO. Imagini de la Dinamo - Poli Iași 1-1, ultimul meci disputat de „câini”

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo merge din rău în mai rău: încă două cazuri de coronavirus

EXCLUSIV Probleme și la velodrom! Piedică incredibilă pentru Lucescu, Vela și PCH » Cine blochează construirea noului stadion Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 Iulie 2020, 14:00

Gigi Multescu nu prea a avut loc la Dinamo de alde Cornel Dinu si alti profitori!Dar el a suferit mereu pentru Dinamo!Mi-aduc aminte-prin primavara lui 2014 parca-intr-un meci de cupa cu Dinamo-el fiind antrenorul lui Gaz Metan-i-a tinut pe banca pe Bawab si pe Eric-piesele grele-si astfel s-a calificat Dinamo!La fel si intr-un meci in care era antrenor la Astra!Iar acum inima l-a indemnat sa vina sa incerce sa salveze Dinamo,dar in fata acestui virus pana si marile puteri sunt neputincioase!Riscul contaminarii este ridicat-mai ales in harababura de la Dinamo-iar el are o varsta!Si doar o viata!Ca si noi!

vic_tor
vic_tor  •  21 Iulie 2020, 13:17

sta macar sa ia primul salariu ? adevarul e ca bolnavi sau nu, valoarea echipei e cam aceeasi, nu are pe cine sa antreneze

tutan_camon
tutan_camon  •  21 Iulie 2020, 12:13

4 puncte a obținut Dinamo în play-out din 21 posibile, în ultimele două partide înregistrând o victorie și o remiză -------- *** Nu aveti pic de demnitate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează