FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Mulțescu, avertizat de una dintre emblemele lui Dinamo: „Cu siguranță va fi schimbat, chiar dacă salvează echipa”

Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo
Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 09:00 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 09:54

Claudiu Vaișcovici (58 de ani), fost jucător emblematic pentru Dinamo, este îngrijorat de situația lui Gigi Mulțescu (69), actualul antrenor principal din „Ștefan cel Mare”.

Supranumit „SMURD”, Gigi Mulțescu nu a reușit să o revitalizeze pe Dinamo după ce a fost numit antrenor principal. „Câinii roșii” continuă să se scufunde, iar antrenorul lui Dinamo pare depășit de situație, decepționat și lipsit de energie.

Acest lucru îl îngrijorează pe Vaișcovici, care se teme pentru sănătatea lui Mulțescu: „La cum îl știam eu pe Gigi acum mi se pare slăbit, mi-e și frică să nu pățească și el ceva. Pentru că el nu e genul care să fie indiferent, pune suflet în ceea ce face acolo”.

Claudiu Vaișcovici: „Mulțescu nu va fi păstrat la Dinamo”

Chiar dacă Mulțescu va reuși să o scape pe Dinamo de retrogradare, Vaișcovici crede că „SMURD-ul” va fi înlocuit cu un alt antrenor, așa cum s-a întâmplat și vara trecută, când conducerea spaniolă l-a adus pe Cosmin Contra.

„Oamenii tot îl forțează, dar dacă ar fi găsit un înlocuitor zilele astea care era de acord să preia echipa i-ar fi strâns mâna. E de apreciat pentru că a venit într-o perioada atât de dificilă. Dacă reușește să salveze echipa și va dori să mai rămână și din vară încolo cu siguranță nu va fi păstrat. Vor aduce un alt antrenor în locul lui așa cum s-a întâmplat și anul trecut când a fost instalat Contra. 

Îmi aduc aminte că la fel pățea și Cornel Țălnar. Atunci când erau bani la Dinamo erau angajați antrenori cu nume, în momentul cand respectivii dădeau greș se apela din nou la Țălnar”, a mai spus Vaișcovici, pentru Realitatea Sportivă

VIDEO. Mario Nicolae, despre numirea lui Mulțescu: „Toți ne-am dorit asta și ne bazăm pe experiența sa”

Mai multe știri despre Dinamo:

Fostul antrenor al lui Dinamo nu are milă față de „câini”: „Nu moare nimeni dacă va fi în B! Să facem mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?”

Absențe importante la Astra - Dinamo! Cine ratează semifinala Cupei + cine revine în echipa lui Mulțescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cornelconasu
cornelconasu  •  13 Aprilie 2021, 15:23

Dinamo are nevoie de un antrenor care să știe fotbal, să fie un bun pedagog, să valorifice la maxim potențialul jucătorilor, să știe să îi motiveze psihologic, dar și să fie o mână de fier ! Mă tem că Gigi Mulțescu cu tot respectul, din moment ce aproape mai poate vorbi, cum ar putea să intervină să fie auzit de jucători , glasul antrenorului de obicei făcându-te să ai o reacție, un plus pe teren ?! Cred că poate ar fi necesar ca lângă el să vină Ciubotariu sau Bratu pentru a da o mână de ajutor !!! E doar o părere !

rocky5
rocky5  •  13 Aprilie 2021, 12:33

Normal ca va fi schimbat la un moment dat!

elgabri
elgabri  •  13 Aprilie 2021, 11:02

O ia si asta pe urmele lui Dinu batranetea bat o vina !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează