FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Gordan Bunoza, ex-dinamovist și membru DDB: „Problemele financiare îi fac pe jucătorii buni din străinătate să fugă de România”

Gordan Bunoza, ex-dinamovist și membru DDB: „Problemele financiare îi fac pe jucătorii buni din străinătate să fugă de România” +7   FOTO
Gordan Bunoza, ex-dinamovist și membru DDB: „Problemele financiare îi fac pe jucătorii buni din străinătate să fugă de România”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 18:36 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 19:03

Fostul dinamovist Gordan Bunoza, 32 de ani, evoluează acum în Coreea de Sud, dar nu a uitat de „câini”. 

Bosniacul de la Incheon United a intrat în programul socios DDB. „Eu cred că fotbalul din România este foarte puternic. Sunt mulți jucători talentați acolo, dar problemele financiare îi fac pe jucătorii buni din străinătate să fugă de România. Părerea mea este că, dacă Federația din România și oamenii din conducere ar investi în fotbal, ați avea o ligă foarte valoroasă. 

Am trăit ani frumoși în România, la Dinamo, la Pandurii, dar ultimele 6 luni la Târgu Jiu au fost foarte grele pentru mine. Nu am fost plătit nici până acum. Dacă voi mai recupera acei bani, va fi bine, dacă nu, la fel. Eu i-am uitat, dar nu e OK, nu există respect”, a declarat Bunoza pentru ziare.com.

„Când am auzit că [fanilor lui Dinamo] le e greu, le-am sărit în ajutor cu niște donații. Pentru mine, asta înseamnă respect. Am văzut că au o situație dificilă și am decis să-i ajut”
Gordan Bunoza

FOTO Gordan Bunoza la Dinamo, în 2015

+3 FOTO

Bunoza a jucat la Dinamo în returul sezonului 2014-2015 și are un gol în 17 meciuri. A purtat și banderola „câinilor”, la un meci cu Astra.

Clasament play-out Liga 1:

Match Preview Dinamo - FCSB

Cosmin Contra, chemat la discuții pentru o revenire de senzație în Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  24 Iunie 2020, 14:40

a fost super fundas

catalin.palcu
catalin.palcu  •  24 Iunie 2020, 08:50

Imi aduc aminte ca a dat gol la Ovidiu cu Viitorul de la 40 de metri. Bun fundas, cam la acelasi nivel cu Dielna, pacat ca Dinamo ii aducea pt 6 luni si apoi nu aveau bani de transfer definitiv sau de un salariu decent.

creeperno
creeperno  •  23 Iunie 2020, 22:42

Respect

Vezi toate comentariile (4)
Comentează