FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT

DINAMO - HERMANNSTADT 2-0 // 45 de minute și atât! Dinamo și-a sufocat adversara în prima repriză, dar nu a mai contat după pauză

Dinamo - Hermannstadt // FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
Dinamo - Hermannstadt // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 20:27

Dinamo a bătut-o pe Hermannstadt, echipa lui Vasile Miriuță, și s-a depărtat la 5 puncte de locul de baraj, după o primă repriză bună. După pauză însă, echipa lui Rednic a fost inexistentă. Mattia Montini și Linas Klimavicius au punctat pentru roș-albi, în minutele 12 și 15. 

Înfrângerea de etapa trecută, cu Gaz Metan, 1-2, l-a enervat teribil pe Mircea Rednic, mai ales că antrenorul lui Dinamo a anunțat că începând cu 2019 își asumă sută la sută rezultatele echipei.

Un nou eșec însemna pentru trupa din Ștefan cel Mare intrarea în hora retrogradării, bucureștenii fiind la doar 2 puncte de locul de baraj înainte de startul partidei.

Sorescu a ajuns în stânga

Fiind conștient de toate acestea, "Puriul" a operat mai multe schimbări pentru jocul cu Hermannstadt. Cea mai importantă fiind revenirea la sistemul de joc preferat al tehnicianului de 56 de ani, 4-4-2. Modulul a dat imediat roade, astfel că după 15 minute de joc, scorul era deja 2-0.

La prima apariție în tricoul roș-alb, fundașul dreapta Dussaut a arătat că Mircea nu și-a pierdut "nasul" cu care miroase fotbaliștii buni, chiar dacă aceștia sunt aproape retrași când ajung la Dinamo. Dussaut a provocat faza primului gol, marcat de Montini, și a fost un zid de netrecut pentru adversari.

Pentru a-i face loc francezului, Rednic l-a mutat din nou pe Sorescu. Aripă dreapta la bază, Deian a fost reprofilat de antrenor în fundaș dreapta și aseară a ajuns mijlocaș stânga.

De ce se sting?

După revenirea de la cabine, Dinamo a fost o cu totul altă echipă, calitatea jocului lăsând serios de dorit. Aceasta este parcă trăsătura definitorie a noii echipe construite de Rednic cu piese ruginite luate de pe raftul prăfuit al fotbalului: începe bine, cu un joc ofensiv elaborat, dar mai devreme sau mai târziu, "haita" se stinge total, apar greșelile individuale, iar jucătorii cad în letargie.

O explicație ar putea fi tocmai faptul că fotbaliștii culeși de Rednic de te miri unde au stat chiar și un an pe bară și au nevoie de o perioadă mai lungă de timp până pot oferi 90 de minute de fotbal de calitate.

Clasament play-out:

Dinamo - Hermannstadt 2-0
Au marcat: Montini '12, Klimavicius '15

VIDEO cu golurile partidei și cele mai tari faze

Click AICI pentru liveTEXT + statistici

Vezi AICI FOTO de la meci

Echipele de start:

Dinamo: Mandanda - Dussaut, Klimavicius, D. Ciobotariu, Aliji - Zenke, I. Filip, Nistor, D. Sorescu - Montini, Papazoglou
Rezerve:
Muțiu, R. Grigore, Atmane, I. Șerban, N'Diaye, Măgureanu, Longher 
Antrenor
: Mircea Rednic

Hermannstadt: T. Niga - Mățel, C. Mijuskovic, I. Stoica, C. Pârvulescu, Tătar - P. Petrescu, Dâlbea, Offenbacher- Tsoumou, Jazvic
Rezerve: Căbuz, Serediuc, Pamfile, I. Antonov, L. Dumitriu, Lendric, Blănaru
Antrenor: Vasile Miriuță

Arbitru: Cătălin Popa (Pitești) / A1: Valentin Avram (București)/ A2: Stelian Slabu (Brașov) / Observator: Liviu Ciubotariu (Galați)

 
 

Program Etapa  a 3-a play-out:

Vineri: Dinamo - Hermannstadt 2-0
Sâmbătă, 15:00: Concordia Chiajna - FC Voluntari
Duminică, 17:30: Poli Iași - Gaz Metan Mediaș
Luni, 17:30: FC Botoșani - Dunărea Călărași

Program Etapa a 3-a play-off:

Sâmbătă, 21:30: CFR Cluj - Astra Giurgiu
Duminică, 20:30:FCSB - CS U Craiova
Luni, 20:30: Sepsi - Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (38)
2587032921313866
Dura Gigi  •  31 Martie 2019, 12:53

Acest Miriuta mare antrenor,vorbeste gura fara el.Ne declara dupa meci ca asta este nivelul echipei,astia suntem.Asa trebuia sa gandeasca si sa declare Bergodi cand se afla pe loc retrogradabil la 7 puncte sub Hermastadt.Bineinteles ca nu,alt aluat.Dar il intreb ce a fost cu declaratiile legate de playoff,declaratiile ianaintea mecilui cu FCSB,declaratiile inaintea meciului cu Dinamo !!!A facut cineva o analiza, ce performante a obtinut acest antrenor pana acum.Va spun eu ...sa duca echipele in jos,toate pe unde a trecut,fara exceptie.Antrenorul gropar.Nu are stiinta jocului,nu are personalitate si e normal ca grupul,respectiv echipa sa nu te bage in seama.D-le antrenor eu as avea bunul simt la performantele astea sa-mi prezint demisia.Asta pana nu te decalifici total.Dar si aici tine tot de aluat !!!

908431252639885
Lucian Preda  •  30 Martie 2019, 16:18

"S-a răzbunat pe ziariști" pentru că nu le-a răspuns la întrebările stupide? Daca era vorba de "răzbunat"*** Oameni mici, fara inteligență și rușine! Bravo, Vasile!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Martie 2019, 23:54

meci cat de cat acceptabl prima repriza. sub orice critica in repriza a 2-a. nivelul fotbalistic e inca foarte slab. 3 contraatacuri 3-3 care nu s-au terminat cu sut spre paorta...e jenant. cu echipa asta nu poti sa ai pretentii vreodata la playoff. a 2-a repriza am facut frigul in tribuna degeaba.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează