FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Trei detalii de ultimă oră de la Dinamo: o veste bună, două proaste și decizia lui Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă/ foto: Imago Images
Ovidiu Burcă/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 14:22 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 18:35

Dinamo va juca sâmbăta viitoare în deplasare la Hermannstadt, Homawoo ar putea fi recuperat, în schimb nu și Gabriel Moura și Gorka Larrucea. Echipa va sosi la Sibiu cu 48 de ore înaintea duelului din Transilvania.

  • Hermannstadt - Dinamo are loc pe 21 octombrie, de la ora 17:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Dinamo a întrerupt seria celor patru eșecuri în Liga 1 prin remiza cu CFR Cluj (1-1), pe Arena Națională, duminica trecută. Ovidiu Burcă a pregătit în ultimele zile etapa din deplasare de la Sibiu, cu Hermannstadt, de sâmbăta viitoare, meciul fiind programat pe 21 octombrie, la ora 17:00.

„Boșii” Diviziei A s-au reunit la nunta fiului Gabrielei Firea » Borcea, Nețoiu, Copos și Negoiță, apariții rare alături de partenere
METROSPORT
„Boșii” Diviziei A s-au reunit la nunta fiului Gabrielei Firea » Borcea, Nețoiu, Copos și Negoiță, apariții rare alături de partenere

Jucătorii se pregătesc la Săftica, staff-ul tehnic nu a programat niciun amical în acest week-end, când campionatul este întrerupt datorită meciurilor echipelor naționale. Ceea ce este sigur este că Dinamo îl va avea apt sâmbăta viitoare pe Dennis Politic. Extrema „câinilor” a fost doar spectator de lux la meciul cu CFR Cluj din cauza cumului de cartonașe galbene.

Gazeta Sporturilor vă prezintă trei detalii de ultimă oră de la Săftica:

1. Homawoo este mai bine, se antrenează cu restul coechipierilor

Fundașul Josue Homawoo, 25 de ani, s-a accidentat la meciul cu Farul (0-2), în momentul în care era unul dintre titulari. Internaționalul togolez se simte mai bine și se poate antrena cu restul coechipierilor. El va intra din nou în calculele pentru primul 11.

Burcă nu duce lipsă, numeric, de soluții pentru linia apărării. În ultimele etape, după accidentarea lui Homawoo, defensiva a fost alcătuită din Lucas, Bena și Patriche. În Cupa României, evoluează Rici Grigore și Giafer.

7meciuri a jucat Homawoo în tricoul ”câinilor”

2. Moura și Larrucea nu s-au antrenat, nu intră în calcule pentru Sibiu

Dacă Homawoo ar putea intra din nou în cărțile titularizării, în schimb Ovidiu Burcă are două probleme mari. Gabriel Moura și Gorka Larrucea nu s-au refăcut din punct de vedere medical, au lipsit și de la meciul cu CFR Cluj, sunt șanse infime ca ei să fie refăcuți până la ora partidei din Ardeal.

Cei doi erau titulari în ultima perioadă în echipa roș-albilor, Moura evoluând chiar și în banda stângă, fundașul dreapta fiind unul dintre jucătorii apreciați de galerie, în timp ce bascul Larrucea era soluția pentru a juca în fața apărării.

3. Dinamo va pleca de joi la Sibiu

Ovidiu Burcă a decis ca echipa să plece de la Săftica spre Sibiu cu două zile înaintea confruntării cu trupa lui Marius Măldărășanu. Astfel, joi, după conferința de presă, Dinamo va pleca spre Transilvania. Vineri, echipa se va antrena la Sibiu.

„Este și acel drum încurcat, până la Sibiu, cinci-șase ore cu autocarul, dacă nu chiar mai mult, un drum aglomerat. S-a găsit acolo un teren unde să ne antrenăm, să nu fim pe fugă, să ajungem obosiți la Sibiu. În plus, mai ies și băieții din atmosfera de la Săftica, mai schimbă peisajul”, au transmis dinamoviștii.

VIDEO Ovidiu Burcă, declarații la conferința de presă după Dinamo - CFR Cluj

Citește și alte știri:

Ioan Ovidiu Sabău nu înțelege decizia lui Iordănescu: „Pe el l-aș fi văzut acolo”

EXCLUSIV Valeriu Iftime face praf naționala: „Ne fugăresc toți pe gazon, apoi ba e terenul prost, ba jucăm fără spectatori, ba e cald, ba e frig”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
io.s_ge.
io.s_ge.  •  14 Octombrie 2023, 13:05

Nu'i nen't'u Apostol de vină ci tușa Aglaia care mai dă cu mopu' prin redactie si le mai spune ăstora una alta de mai aflam si noi noutati. Amu că nen't'u le scrie exact așa cum le aude asta'i altceva, pen'că tușica e de pe vremea lui Pardaillan cu dueluri cu alea, alea,...

creeperno534
creeperno534  •  13 Octombrie 2023, 22:31

A doua veste buna vor fi cele trei puncte!

22cea
22cea  •  13 Octombrie 2023, 18:13
Postat de moshu_shukaru pe 13 Octombrie 2023, 17:54

Bine, cel puțin, că n-a scris...„Clubul alb-roșu” se va deplasa cu 48 km/oră...!

Nici google translate n-ar fi fost in stare de o asa tocana gramaticala .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează