FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT

DINAMO - HERMANNSTADT // Vasile Miriuță s-a enervat la conferința de presă dinaintea meciului: „Credeți-mă, mi-e scârbă!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 20:26

Vasile Miriuță a vorbit într-o conferință de presă înaintea meciului de vineri cu Dinamo, de la ora 20:30, și a spus că vine în București să-i învingă pe „câini”.

„Zilele astea chiar am lucrat mult pe faza de apărare, să ne
organizăm mai bine, să nu facem acele greșeli care, din păcate, ne-au
costat. În rest suntem optimiști, chiar dacă jucăm cu Dinamo, în București, o echipă bună, s-a văzut asta în jocul lor de când a venit Rednic, mai ales în acest an. Au legat câteva victorii. Au pierdut într-adevăr acum, la Mediaș... Ne așteaptă un meci extrem de greu.

Cum am mai spus, în play-out fiecare poate să bată pe oricine. Suntem la câteva puncte de celelalte echipe. Chiar dacă Voluntariul e la egalitate cu noi, nu suntem pe loc de baraj. Avem multe meciuri, iar cel mai important e cel de vineri, unde trebuie să ne prezentăm foarte bine, nu 100 la sută, ci 150 la sută, dacă vrem să venim cu un punct sau puncte acasă”, a declarat Miriuță.

Dezamăgit de lucrările de la stadion

Dezamăgit de stadiul lucrărilor de la Stadionul „Municipal”, Vasile Miriuță a adăugat că s-a resemnat și este convins că FC Hermannstadt nu va juca  vreun meci pe teren propriu în actualul sezon.

„Mi-am mâncat 5 ani din viață în aceste 5 luni, cu stadionul. De vreo 2-3 săptămâni am zis «Stop!», îmi focusez energia pozitivă numai asupra echipei. Gândiți-vă, antrenându-mă în fiecare zi am sperat că vom juca acasă 5-6 jocuri, cu sibienii noștri, 5.000 sau 6.000. Dacă s-ar fi întâmplat lucrul ăsta, vă spun cu mâna pe inimă că așa bine aș fi dormit, pentru că una e să joci acasă, să ai 5.000 de oameni în spate care te încurajează...

Acum două săptămâni le-am spus băieților: «Domnilor, să uitați că vom juca acasă! Casa noastră e Piteștiul!». Nici nu mă mai consum, că n-are rost. N-am dormit noaptea! Vreau să dorm și eu noaptea, să mă trezesc mai liniștit. Părerea mea e că nu se vrea echipă în Divizia A. Dau un exemplu. Știți unde stau eu, dincolo, la vecinii noștri (n.r. în Ungaria). Într-un an s-a făcut un stadion de 10.200 de locuri, la o echipă din prima divizie, fosta echipă a armatei. La noi, în 9 sau 10 luni nu s-a renovat o tribună. Credeți-mă, mi-e scârbă, nici nu vreau să mă mai gândesc la stadionul ăsta. Să salvez numai echipa asta și-apoi voi vedea ce voi face de la anul”, a mai afirmat Miriuță.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
2587032921313866
Dura Gigi  •  31 Martie 2019, 12:23

Acest MIriuta acum dupa meciul cu Dinamo vine sa ne spuna ca asta e nivelul echipei si ca el stia asta de cand a venit.....dar il intreb eu cum ramane cu declaratiile cu playoff,cu mergem la FCSB nu ca mielul lataiat,la Dinamo sa obtinem minim un punct...etc. Vorbeste gura fara el. Antrenorul fara performante,antrenorul gropar. Apropoo de asta e nivelul echipei,de ce nu afacut la fel Bergodi cu FC Voluntari ca era acum cateva etape pe loc retrogadabil la 7 puncte sub FC Hermastadt.Va spun eu,e alt aluat.

robby73
robby73  •  28 Martie 2019, 15:54
Postat de cpt.ahab pe 28 Martie 2019, 10:58

Tu, care scrii( cu doi de i, da?) așa cum scrii, nu ești capabil să-mi analizezi mie capacitățile. Nu faci decât să mă ataci pe mine, ca persoană, fără niciun contraargument palpabil. Sunteți niște extremiști de tip nou, rudimentari în gândire, cultură, suflet. Vocali, promovați și manipulați, oamenii noi întru producerea cărora au trudit atât amar de vreme propaganda totalitară.

Gata! Văd că ai luat-o razna! Bai prostovane, păi tu nu vezi ce comentarii aiurea dai? Tu comentezi doar să provoci cu stilul tău bolșevic, că în rest ești cam de fiecare dată pe lângă subiect . Hai că ne plictisești.

robby73
robby73  •  28 Martie 2019, 11:58
Postat de robby73 pe 28 Martie 2019, 10:45

Mi-am propus sa nu mai comentez comentariile unui psdist asa limitat . Totusi sunt uimit de fiecare data de ce tampeni scri. Tu nu traiesti in aceasi lume in care traim noi . Ai ramas blocat in 1989 si incerci totusi sa combini ideea comunista cu democratia. E groaznic si nu cred ca cineva te mai poate salva.

Gata! Văd că ai luat-o razna! Bai prostovane, păi tu nu vezi ce comentare aiurea dai? Tu comentezi doar să provoci cu stilul tău bolșevic, că în rest ești cam de fiecare dată pe lângă subiect . Hai că ne plictisești.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează