FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic lucrează la transferuri! Dinamo vrea doi jucători U21: Ion Gheorghe și pe Iuliu Hațiegan

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de , - Publicat luni, 03 iunie 2019 09:54

Dinamo vrea să îi transfere pe Iuliu Hațiegan și Ion Gheorghe.  Antrenorul Mircea Rednic nu e mulțumit de tinerii pe care îi are la dispoziție și vrea să aducă la Dinamo doi mijlocași care sunt piese de bază la U Cluj și FC Voluntari.

Dinamo are una dintre cele mai bune Academii de copii și juniori din România, dar Mircea Rednic nu are de gând să se bazeze pe jucătorii produși în propria pepinieră. Acesta vrea să formeze o echipă cu care să atace titlul stagiunea viitoare și deja caută fotbaliști tineri în alte părți. 

Conform surselor Gazetei, „Puriul” a pus ochii pe doi mijlocași ofensivi, Iuliu Hațiegan, 21 de ani, și Ion Gheorghe, 19 ani. Primul mai are contract cu U Cluj un an, deci cel mai probabil „șepcile” nu vor renunța la el fără sumă de transfer.

iuliu hatiegan
Iuliu Hațiegan // Foto: Silviu Cristea

De partea cealaltă, Ion Gheorghe este produs al Academiei Dinamo, dar a fost cedat celor de la FC Voluntari, conducătorii considerând că acesta nu se ridică la nivelul pretențiilor din Ștefan cel Mare. „Câinii” și-au lăsat totuși o portiță, îl pot răscumpăra pe Gheorghe în schimbul a 50.000 de euro. 

 

Evoluțiile bune ale mijlocașului în tricoul ilfovenilor l-au convins pe Rednic, care le-ar fi spus apropiaților că este dispus să plătească din propriul buzunar acea clauză, Gheorghe fiind unul dintre cei mai buni tineri jucători din Liga 1, după părerea sa. 

7assist-uri în 33 de meciuri a reușit I. Gheorghe în acest sezon de Liga 1 pentru FC Voluntari

6 goluri în 26 de meciuri a marcat Hațiegan pentru U Cluj în Liga 2

100.000 €este cota lui Iuliu Hațiegan

200.000 €este cota pe transfermarkt a lui Ion Gheorghe

citește și:

EXCLUSIV Mircea Rednic, decizie surprinzătoare! Vrea să strângă bani pentru Dinamo și îi vinde pe Mattia Montini și Robert Moldoveanu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
redbuldog
redbuldog  •  03 Iunie 2019, 12:46

Dar ,,repatriaza" si alti copii talentati,din pepiniera,Moldoveanu pe stanga,ar fi cel mai mare castig...nici sa nu te gandesti sa-l vinzi coane Puriu!

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Iunie 2019, 12:47
Postat de Ion Marin pe 03 Iunie 2019, 10:41

Si Predescu de la Steaua Armatei ar fi o sloutie , dar........asta e.....

ala e o solutie contra tantarilor.....:))

nelu_faget
nelu_faget  •  03 Iunie 2019, 12:46

Redmic duce Mimao in B

Vezi toate comentariile (4)
Comentează