FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo îl trimite din nou pe Marco Ehmann în Liga 2 » EXCLUSIV Prima reacție a jucătorului: „Trebuia să caut cea mai bună soluție pentru mine”

Marco Ehmann va ajunge la CSM Școlar Reșita // Sursă foto: Instagram Marco Ehmann
Marco Ehmann va ajunge la CSM Școlar Reșita // Sursă foto: Instagram Marco Ehmann

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2019 17:45

Marco Ehmann (18 ani) va fi împrumutat de Dinamo și în sezonul următor, jucătorul urmând să ajungă în Liga 2, la nou-promovata CSM Școlar Reșița.

Ehmann, care în returul sezonului trecut a fost împrumutat la Farul Constanța, unde a strâns 9 meciuri, nu a intrat în planurile lui Eugen Neagoe pentru sezonul care stă să înceapă, clubul luând decizia de a-l trimite din nou pe tânărul fotbalist la o echipă din liga secundă.

Fostul fundaș central al juniorilor de la Borussia Dortmund va ajunge la CSM Școlar Reșita, echipă nou-promovată în Liga 2, unde ex-oficialul dinamovist Cristi Bobar ocupă funcția de președinte.

„Sunt pe drum spre Reșița. Eu și agentul meu am vorbit cu Dinamo, voi merge un an împrumut acolo. Acesta este fotbalul. Dacă nu am primit o șansă acum, trebuia să caut cea mai bună soluție pentru mine. E foarte important să joc”, a declarat Marco Ehmann, pentru GSP.ro.

Marco Ehmann a venit la Dinamo în iarna lui 2018, dar nu a apucat încă să debuteze pentru prima echipă a roș-albilor. Acesta avea o concurență aprigă la Dinamo, fiind pe același post cu Linas Klimavicius, Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore și Florin Bejan.

19 aniva împlini Marco Ehmann pe 3 august

Vezi și:

EXCLUSIV Mamoutou N'Diaye pleacă de la Dinamo! „Câinii” dau afară al 10-lea jucător adus de Mircea Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dvd1
dvd1  •  05 Iulie 2019, 05:39

B-ul

581534618615543
Robert Ivan  •  04 Iulie 2019, 19:41

Marco Ehmann a jucat foarte bine la FARUL in sezonul trecut.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Iulie 2019, 18:37

i cazul lui, decizia are cat de cat inteles. Dinamo are 2 jucatori U21 pe pozitia de fundas centrabl, e greu sa-l pasteze si pe al 3lea. Totusi sunt destu de sigur ca din sezonul viitor, de voie, de nevoie, va deveni o prioritate pastrarea lui. E foarte greu pentru orice echipa, chiar si pentru una ca Viitorul sau alta echipa a unei academii sa joace la nivel inalt cu 2 fudasi centrali U21. Eu sper ca Dinamo sa joace cu macar unul dintre Grigore si Ciobotariu. Va exista si varianta cu Bejan si Klimavicius in centru si Grigore in stanga sau chiar la inchidere unde a mai jucat cateva meciuri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează