FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo îl vrea cu insistență pe Cernat » 3 motive pentru care Andone îl cere pe mijlocaș

Articol de - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 15:31

Dinamo este la un pas de a-l aduce pe Florin Cernat, 36 de ani, de la FC Voluntari.

Ioan Andone și-l dorește cu insistență pe mijlocaș, care ar urma să vină gratis la echipa alb-roșie. Astfel, Cernat ar reveni la Dinamo după 16 ani, perioadă în care a mai jucat la Dinamo Kiev, Hajduk Split, Karabukspor, Rizespor, Oțelul și FC Viitorul.

GSP.RO îți prezintă 3 dintre motivele pentru care Andone vrea neapărat să îl transfere pe Cernat.

1. Experiență

Adrian Mutu, managerul lui Dinamo, a declarat în repetate rânduri că vrea să pună presiune pe jucătorii lui Dinamo. În plus, Andone vrea ca echipa să se lupte pentru câștigarea campionatului, iar mulți dintre jucători fără experiență ar putea claca.

La 36 de ani, Cernat este unul dintre cei mai experimentați jucători din Liga 1. Cu meciuri în echipa națională, cupele euopene și în străinătate, Cernat poate aduce un mare plus în primul "11" al lui Andone și își poate ajuta colegii în momentele grele.

În plus, jucătorii tineri din lotul "câinilor" pot profita de pe urma colaborării cu Cernat, având ce învăța de la acesta.

2. CLARVIZIUNE

De când a revenit în Liga 1, Cernat a fost unul dintre cei mai buni jucători și a dovedit că poate fi decisiv pentru echipa sa. Valoarea lui Cernat ar fi un mare plus în jocul lui Dinamo și ar aduce clarviziune și limpezime la mijlocul terenului. 

Acesta ar ordona linia de mijloc a lui Dinamo și ar contribui decisiv la crearea mai multor ocazii de gol.

7 pase de gol
și 5 goluri are Cernat în 21 de meciuri în acest sezon

 3. NOUL LIDER DIN VESTIAR

În acest an, una dintre problemele lui Dinamo a fost absența unui lider. După plecarea lui Anton, banderola de căpitan a trecut pe la Mevlja, Palici, Nistor, Rotariu și Steliano Filip, iar până acum, Andone nu a găsit liderul de care echipa are nevoie.

Căpitan la Oțelul și la FC Voluntari, Cernat poate fi noul lider al echipei. Datorită experienței și valorii, mijlocașul s-ar impune rapid în vestiar și și-ar putea conduce din teren colegii.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
gabidogu
gabidogu  •  03 Ianuarie 2017, 09:01

PALICI e Capitanul... "only one"... nea Ando trezeste-te!!!!

zecs93
zecs93  •  02 Ianuarie 2017, 04:14
Postat de steaua.rusinea.europei pe 01 Ianuarie 2017, 22:16

gmyd...iar esti pe interzise?

Am fumat doar un pachet de tigari ))))))))))))) hai ma pe bune acum, daca vine cernat, avem unu din cele mai tehnice mijlocuri, pai i-a gandestete palic-cernat-radut si busuladzic in spate ca inchizator, pai cine mai misca ?? Cernat poate juca ca mijlocas central in locu lui Dan Nistor, iar Palic si Radut in benzi !!! Din start dominam orice echipa din liga 1, problema e sa aduca 2 fundasi centrali si 1 pe dreapta !!!

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  02 Ianuarie 2017, 02:42

Sunt Mihai

Vezi toate comentariile (27)
Comentează